26 maart 2015

Nike lanceert felle Intense Heat voetbalschoenen 2015

Nike heeft weer een gehele nieuwe collectie voetbalschoenen gelanceerd, die gekenmerkt wordt door felle kleuren: The Intense Heat Pack. Zowel de nieuwe Mercurials als de nieuwe Magista's, Hypervenoms en Tiempo voetbalschoenen hebben een opvallende kleur. Tegen het einde van het seizoen stijgt de spanning, intensiteit en de druk. Nike voert de druk en hitte op door vier kleurige nieuwe lijnen voetbalschoenen te lanceren. De Intense Heat Pack maakt gebruik van warme tinten die de intensiteit van dit kritieke moment in het seizoen symboliseren. De swoosh op alle nieuwe voetbalschoen vna Nike is paars met een zwarte omranding. Deze paarse swoosh van Nike zorgt voor variatie in de kleur van de schoenen en zorgt ervoor dat spelers opvallen op het veld. Dat doen ze sowieso al met de felle kleuren die Nike aan de schoenen uit de Intense Heat Pack heeft gegeven. Hieronder zullen we kort de nieuwe schoenen uit deze collectie bespreken.

De nieuwe Mercurial Superfly voetbalschoenen en de nieuwe Mercurial Vapor X voetbalschoenen zijn geheel fel rood met een paarse swoosh over de zijkanten of voorkant van de voetbalschoenen. De Mercurial Superfly schoenen worden traditioneel gekenmerkt door de enkelsok aan de bovenkant van de voetbalschoenen. Op deze schoenen zullen sterren als Alexis Sanchez (Arsenal en Chili), Marcos Rojo (Manchester United en Chili) en Vidal (Juventus en Chili) vanaf komende week schitteren. De Mercurial Vapor X voetbalschoenen hebben dezelfde fel rode kleur met een paarse swoosh en worden vanaf deze week gedragen door sterren als Sterling (Liverpool en Engeland), Modric (Real Madrid en Kroatië), Willian (Chelsea en Brazilië) en Hazard (Chelsea en België). De Mercurial Vapor X voetbalschoenen zijn gemaakt van een en dun synthetisch leer van Teijin microvezel. Dit dunne materiaal zorgt ervoor dat de voetbalschoenen nauw om de voeten vallen en dit het ultieme blote-voetengevoel geeft en de schoenen als een tweede huid voelen, waardoor het balcontact- en gevoel optimaal is. Check hier meer informatie over de fel rode Mercurial Vapor X schoenen.

De nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn overwegend oranje met een paarse swoosh aan de zijkanten van de schoenen. De Magista's bevatten ook de zogenaamde Dynamic Fit Collar (enkelsok) aan de bovenkant van de schoenen. Bovendien zijn de Magista's uitgerust met de Flyknit materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten, waardoor je het gevoel krijgt dat je op blote voeten speelt. Dit wordt door Nike dan ook wel het zogenaamde ''blote-voeten-gevoel genoemd''. Dit zorgt voor een beter balgevoel en een betere eerste touch. Deze voetbalschoenen worden vanaf deze maand gedragen door sterren als Mario Götze (Bayern München en Duitsland), Iniesta (Barcelona en Spanje) en Thiago Silva (Paris Saint Germain en Brazilië).

De nieuwe Tiempo Legend V voetbalschoenen zijn overwegend oranje, waarbij de achterkant een donkerdere kleur oranje heeft dan de voorkant. Ook de swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoenen is paars, zoals bij de andere voetbalschoenen uit de Nike Intense Heat Pack het geval is. De bovenkant van de Tiempo Legend V schoenen zijn gemaakt van kangoeroeleer (Kangalite), welke als kenmerk heeft dat de schoenen zich naar de vorm van de voeten vormen, waardoor het balgevoel en -contact optimaal is. Deze voetbalschoenen worden vanaf deze week gedragen door sterren als Ramos, Pirlo en Pique.

De laatste schoen uit de Intense Heat collectie van Nike zijn de Hypervenom voetbalschoenen. Deze zijn fel geel met een paarse swoosh over de voor- en achterkant van de schoenen en worden vanaf deze week gedragen door sterrren als Neymar (Barcelona en Brazilië), Pedro (Barcelona en Spanje), Rooney (Manchester United en Engeland), Lewandowski (Bayern München en Polen) en Isco (Real Madrid en Spanje). Meer informatie over de nieuwe Hypervenoms kan je hier vinden. Dit is overigens waarschijnlijk de laatste Hypervenom schoen zonder enkelsok. Vanaf komende zomer gaat Nike Hypervenoms lanceren met een zogenaamde Dynamic Fit Collar.

Alle nieuwe Nike voetbalschoenen uit de Intense Heat Pack kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike. Directe levering en geen verzendkosten!

KOOP HET HIER.... en deel hieronder je mening!

Nike Intense Heat Pack Voetbalschoenen

Fel Rode Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen

Fel Rode Nike Mercurial Vapor X Voetbalschoenen

Oranje Nike Magista Obra Voetbalschoenen

Nike Oranje Tiempo Legend V Schoenen


Fel Gele Nike Hypervenom Voetbalschoenen