12 april 2016

Nike Tiempo Legend VI Anti-Clog 2016 voetbalschoenen

Eind deze week (15 april 2016) zal Nike de Anti-Clog collectie lanceren. Van de Anti-Clog lijn maken Nike voetbalschoenen deel uit. De NIke Tiempo Legend VI Anti-Clog voetbalschoenen zijn uitgelekt. Uitgelekte foto's op het Engelse blog Footyheadlines.com tonen details van de nieuwe Nike Tiempo Legend VI Anti-Clog voetbalschoenen. De nieuwste Anti-Clog Tiempo's maken deel uit van de IV generatie schoenen. Wel zijn enkele nieuwe technologieën toegevoegd. Die lees je verder in dit blog. Het design van de nieuwste Tiempo voetbalschoenen toont een zwarte bovenlaag. Het design is ook groene, blauwe en bronzen details rijk. Zo bevindt zich langs de zijkanten een Nike swoosh met een groene omlijning. Binnen deze omlijning komen glimmende blauwe en bronzen details terug. Deze glimmende combinatie van kleuren is ook zichtbaar op de lip van de voetbalschoenen. De belettering Tiempo op de hak is wel gewoon zwart, evenals de onderkant van de zoolplaat. De hak wordt tevens versierd met een speciaal Anti-Clog logo. Het design van de zooplaat wordt tevens versierd met gouden en zwarte noppen.

Kenmerken Nike Tiempo Legend IV Anti-Clog voetbalschoenen

De nieuwste Tiempo Legend IV Anti-Clog voebalschoenen biedt voor het eerst de Nike Anti-Clog tractie technologie. De technologie komt tot uiting op de zoolplaat van de nieuwste Tiempo's. De voetbalschoenen bevatten een polymeer zooplaat met aanpassingsvermogen wanneer het blootgesteld wordt aan water. De technologie voorkomt dat modder zich aan de zoolplaat vastbijt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de voetbalschoen dat een dergelijke technologie is ontwikkeld. Dankzij deze technologie zal je niet meer voorzichtig en langzamer voetballen door de hinder van modder. Je zult tevens meer grip hebben op het veld. De Anti-Clog tractie technologie komt tevens tot uiting in een noppenconfiguratie dat 12 SG ronde noppen met verschillende lengtes bevat. Verder kennen de Nike Tiempo Legend IV Anti-Clog voetbalschoenen wel alle andere materialen en technologiën die de Phantom's rijk zijn. Dit betekent dat de bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalite genoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. De Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong. Check hieronder de foto's van de uitgelekte Nike Tiempo Legend IV Anti-Clog 2016 voetbalschoenen.

Nike Tiempo Legend IV Anti-Clog voetbalschoenen kopen

De Tiempo Legend IV Anti-Clog voetbalschoenen van Nike kan je enkel in SG-versie in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend V voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike -tiempo -legend -vi -anti -clog -voetbalschoenen

Nike -tiempo -legend -vi -anti -clog -voetbalschoenen 2

Nike -tiempo -legend -vi -anti -clog -voetbalschoenen 3

Nike -tiempo -legend -vi -anti -clog -voetbalschoenen 4