24 november 2016

Nike Tiempo Legend VI Dark Lightning voetbalschoenen

Pirlo, Totti, Boateng. Allen werden zij groot op Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen. De Nike Tiempo Legend VI Dark Lightning bieden een nieuwe dimensie op deze collectie. Ze laten jou namelijk ook in de picture staan tijdens deze donkere dagen van het jaar. Zo gaan jouw unieke prestaties niet onopgemerkt voorbij. Het verhaal achter deze nieuwste schoenen check je nu hieronder.

De zwarte Tiempo Legend VI Dark Lightning voetbalschoenen worden in donkere dagen opvallend dankzij de fel rode en gele details. Deze kleuren staan voor donder en bliksem. Rood staat centraal op de hak, terwijl geel een bealngrijke kleur vormt op het onderstel van de schoenen. Ook op de diverse logo's die zowel verwijzen naar Nike als naar de Tiempo collectie komt het felle geel naar voren.

HO16_GFB_Dark _Lightning _Tiempo _Legend _FG_05_08_hd _1600

Zie jij genoeg reden om direct tot aanschaf van deze geweldige Nike Tiempo Legend VI Dark Lightning voetbalschoen over te gaan? Ga dan direct naar de online Nike store

HO16_GFB_Dark _Lightning _Tiempo _Legend _FG_04_08_hd _1600

Opvallend is dat deze Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen slechts 245 gram wegen. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroeleer, welke door Nike Kangalite genoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en tevens dat ze laag in gewicht blijven. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgestoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Je zult dus wel begrijpen dat de schoenen hierdoor nog lichter in gewicht blijven. Deze technieken stellen alles in staat om jou een superieur balgevoel te geven.

HO16_GFB_Dark _Lightning _Tiempo _Legend _FG_02_08_hd _1600

Nike Tiempo Legend VI Dark Lightning voetbalschoenen

Streef jij de prestaties van sterren als Pirlo, Totti en Boateng na? Dan zijn deze kicksen absoluut geschikt voor jou. De Nike Tiempo Legend VI Dark Lightning voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 210. Dit is een aanzienlijk lager bedrag dan het geval is bij andere Nike voetbalschoenen. Natuurlijk scoor je deze kicksen in de online shop van NIKE.