Puma Ultra 1 voetbalschoenen

Check hier alles over de PUMA Ultra 1 voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen waarop spelers als Griezmann, Aguero, Antony, Haller, Buffon en andere sterspelers sinds de zomer van 2020 spelen. Wil je niet alle informatie over deze nieuwe voetbalschoenen lezen en wil je direct op deze voetbalschoenen schitteren? Deze schoenen bestel je direct in deze SHOP of deze winkel! 

Kenmerken Puma Ultra 1 voetbalschoenen

De PUMA Ultra 1 voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor snelle spelers. De schoenen zijn dan ook super licht en wegen slechts 160 gram! Deze schoenen hebben niet alleen de perfecte pasvorm, ze voelen heerlijk aan en je kan ook nog eens hoge snelheden behalen met deze schoenen. Dit zijn daarom de perfecte schoenen voor spelers als Griezmann, Antony, Haller en vele andere spelers.  Check hieronder de materialen die bij deze schoenen gebruikt worden en check onder andere de voordelen van deze nieuwe silo van het Duitse sportmerk.

  • De bovenkant van de Puma Ultra 1.2 voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Matryx Evo materiaal. Dit is een combinatie van aramidevezels en carbon. Dit is een super licht en stevig materiaal. Het materiaal geeft je de perfecte ondersteuning aan je voeten en zorgen dus voor stabiliteit. En dat niet alleen, het materiaal vormt zich namelijk perfect naar je voeten en dit is voordelig voor het balgevoel en contact. Het gedeelte ter hoogte van de enkels en hiel is gemaakt van een gebreid materiaal. Dit voelt aan als een sok en geeft je een nog comfortabeler gevoel bij het dragen van deze voetbalschoenen.
  • De upper van de nieuwe Puma Ultra 1 voetbalschoenen is daarnaast uitgerust met een extra laagje. Dit wordt de GripControl ProSkin genoemd. Dit laagje extra laagje garandeert dat controle over de bal blijft houden, wanneer je hoge snelheden behaalt.
  • De  zoolplaat van de Puma 1.2 voetbalschoenen betreft een zogenaamde Peba-SpeedUnit zool. Dit is een flexibel, maar stevig materiaal. Deze zool betreft een gespleten zool. Dit idee heeft Puma afgekeken van hardloopschoenen. Het voorste gedeelte van de schoenen is het gedeelte waarmee je met je voeten flexibele bewegingen moet maken. Hier pass en schiet je mee en moet je snel kunnen reageren. Dit gedeelte is dus flexibel. Ter hoogte van de middenvoet geeft de zoolplaat juist extra ondersteuning. 
  • De Puma Ultra 1 voetbalschoenen zijn uitgerust met langwerpige noppen en v-noppen. Kenmerkend aan deze noppen is dat je je daardoor snel los kunt maken van je tegenstander en deze noppen je bovendien een goede ondersteuning bieden.

PUMA Ultra 1 voetbalschoenen kopen

De nieuwe PUMA Ultra 1 voetbalschoenen kun je in verschillende prijsklassen kopen. De goedkoopste schoen scoor je al vanaf € 50,- en de duurste versie koop je voor € 200,-. Je kan deze schoenen zowel voor kinderen als volwassenen kopen en dit kan in de maten 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen kan je zowel voor kunstgras als voor natuurgras kopen en kan je ook nog laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Koop de PUMA Ultra 1.2  voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze winkel! 

Puma Ultra 1 voetbalschoenen

Historie