11 januari 2019

Puma One voetbalschoenen uit Power Up Pack zijn zwart/blauw/ oranje

Er zijn deze week weer veel nieuwe voetbalschoenen gelanceerd en vandaag hebben we ook weer een nieuwe voetbalschoen van PUMA. Het Duitse sportmerk heeft namelijk ook haar eerste pack voor 2019 uitgebracht: het POWER UP pack. Perfect om het nieuwe jaar mee te beginnen. Waar de nieuwe voetbalschoenen uit het Archetic pack van adidas niet worden gedragen door de spelers die bij adi onder contract staan, is dat bij deze nieuwe Puma One 19 voetbalschoenen wel het geval. Deze schoenen worden vanaf nu gedragen door sterren als Aguero, Giroud Buffon, Chiellini, Koulibaly, Witsel, Balotelli en Cazorla. Wil je alles weten over deze nieuwste schoenen van Puma? We bespreken 'm uitgebreid hieronder.

Ben je direct fan van deze vette Puma One voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in in DEZE SHOP of deze winkel

Zwart/blauw/oranje Puma Power Up voetbalschoenen

Het nieuwe Power Up pack van Puma haalt haar inspiratie uit de virtuele wereld van gaming. Puma wil met dit pack alle spelers triggeren om dit jaar unieke ''POWER UP'' momenten te beleven, zoals de karakters in de virtuele wereld. Na negentig minuten kan dan de balans opgemaakt worden. Geen punten, sterren of munten dus! Dit is de basis van het concept van de nieuwe Puma One voetbalschoenen uit het pack. Qua kleuren hebben de nieuwe voetbalschoenen van Puma een opvallend design. Hoewel de schoen overwegend zwart is, bevatten de schoenen ook licht blauwe en oranje details. De licht blauwe accenten zijn te vinden in de voorvoet van de voetbalschoenen en de Puma formstripe op de zijkanten van de nieuwe PUMA One voetbalschoenen is oranje. Het Duitse sportmerk heeft ook nog een buitenaards tintje aan de nieuwe Puma Ones toegevoegd. De zijkanten van de schoenen bevatten aan de achterkant namelijk een spickle print.

Naast de opvallende kleurencombinatie heeft Puma ook een update uitgevoerd in de technologie van de schoenen! Die bespreken we hieronder verder!

Technologieën en materialen Puma One Power Up voetbalschoenen

De upper van de nieuwe Puma One voetbalschoenen uit het Power Up Pack zijn ook dit jaar weer gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor hebben de nieuwe voetbalschoenen van een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! Nieuw aan de schoenen is een extra laagje leer ter hoogte van de delen (vooral de wreef) waarmee het meest geschoten wordt. Dit geeft niet alleen een zacht gevoel, maar zorgt er ook voor dat de schoenen direct de vorm van de voeten aannemen. In het leer zijn ook 3D achtige golven verwerkt, zodat spelers een nog betere grip hebben. 

De achterkant van de schoenen is uitgerust met een speciale hielkap. De hielkap van de Puma One voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit. Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie. Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf bepalen hoe los of strak je je Puma voetbalschoenen vetert.

Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de nieuwe PUMA ONE 1 voetbalschoen uit het POWER UP pack ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is bovendien uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. De bevinden zich zowel ter hoogte van de voorkant als de achterkant van de instap. Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! Verder bevatten de schoenen een externe hielkap, wat weer zorgt voor dat extra beetje stabiliteit en ondersteuning. De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen uit het POWER UP pack. Deze voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door verschillende sterspelers. Check ook de nieuwe PUMA Future 19.1 voetbalschoenen uit dit pack! 

Puma One Power Up voetbalschoenen bestellen

De zwart/blauw/oranje Puma One voetbalschoenen uit het POWER UP pack kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar en voor verschillende ondergronden. De top versie heeft een prijs van maar liefst € 200,-, maar goedkopere versies van deze schoenen scoor je al voor € 60,-. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar van maat 33 tot 38 en voor volwassenen van maat 38 tot 47. In de onderstaande SHOPS kan je de schoen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste PUMA ONE Power Up voetbalschoenen in DEZE SHOP

of deze winkel