Dit zijn de Puma voetbalschoenen uit het Phenomenal pack

Het Puma Phenomenal pack is een feit! Dit betreft het eerste pack van Puma dit jaar, welke vanaf nu tot ongeveer maart/april door verschillende sterspelers gedragen worden. Het pack bevat drie nieuwe kleurstellingen van de Puma Future, Puma Ultra en de Puma Ultimate King voetbalschoenen. Alle schoenen uit dit pack hebben een opvallende kleur, die ons doen verlangen naar de lente en de zomer! De naam ‘’Phenomenal’’ verwijst niet alleen naar de sterren die op deze voetbalschoenen gaan spelen, maar met name naar de nieuwe generatie Puma Future 7 voetbalschoenen. Het Duitse sportmerk heeft namelijk een aantal updates doorgevoerd in de Future silo, waardoor deze nu helemaal af zijn! Een waar fenomeen dus! We bespreken de drie nieuwe kicksen kort hieronder!

Puma Future 7 voetbalschoenen - Wit/Roze/Blauw

De Puma Future 7 voetbalschoenen bespreken we natuurlijk als eerst! De kleurstelling trekt direct je aandacht! De schoenen zijn wit met een design van paars/roze/blauwe strepen op de zijkanten. Deze lijnen hebben een gradiënt effect en de kleuren komen ook weer terug in verschillende details. De Puma cat staat in het zwart op de voorkant en achterkant van de schoenen en op de andere kant prijkt het FTR logo, dat direct je aandacht trekt. Het onderstel van de schoenen is ook een combinatie van wit en roze, waardoor je tegenstander toch nog een beetje kan genieten als hij of zij je hielen ziet. Tot zover het design van de nieuwe voetbalschoenen van Puma. De kicksen staan namelijk bol van nieuwe technieken. De PWRTAPE is verplaatst van de zijkanten van de schoenen naar de bovenkant en heeft de vorm van een Y in plaats van een zigzag. Deze technologie zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je snel van richting moet veranderen. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal 3D materiaal, dat PWRTAPE wordt genoemd. Dit materiaal, bestaande uit verschillende 3D texturen, zorgt ervoor dat je een perfecte controle hebt over de bal. Hierdoor kun je met nog meer precisie schieten, passen en dribbelen. De schoenen hebben ook weer een asymmetrische enkelsok, ook wel FUZIONFIT 360 genoemd. Hierdoor kun je nog makkelijker in de schoen stappen. Bovendien biedt het de perfecte stabiliteit. Ook de microgeperforeerde hielkap zorgt voor stabiliteit en de binnenzool met NanoGrip technologie zorgt ervoor dat je niet in je schoenen gaat schuiven. Het onderstel van de schoenen wordt het Dynamic Motion Systeem genoemd. In combinatie met de noppenconfiguratie zorgt dit systeem voor de perfecte balans als het gaat om grip, wendbaarheid en ondersteuning. De energie die je in de schoen stopt, komt er ook weer uit!

Puma Ultra voetbalschoenen - Roze/Wit/Zwart

Ook de Puma Ultra voetbalschoenen hebben een opvallende kleurencombinatie. Deze schoenen zijn paars met aan de zijkanten een witte Formstripe met een zwarte omranding en daarin een gradiënt effect in het roze. Ook de hielkap en het onderstel van de schoenen, die onder andere gedragen worden door Griezmann, zijn een combinatie van zwart en roze. De Puma Ultra voetbalschoenen staan natuurlijk bekend om het Ultraweave bovenwerk. Dit is een super licht materiaal, waardoor de spelers die op deze schoenen spelen, kunnen excelleren. De enkelsok van de schoenen is weer laag uitgesneden, waardoor je de schoenen makkelijk aan en uit kunt doen. De roze Puma Ultra voetbalschoenen bevatten ook de PRWTAPE technologie en het onderstel van de schoenen is super licht! Deze zoolplaat wordt dan ook weer de SPEEDPLATE genoemd.

Puma Ultimate King voetbalschoenen Phenomenal pack

De Puma Ultimate King voetbalschoenen uit het Phenomenal pack zijn natuurlijk de klassiekers uit deze collectie. Alhoewel, de schoenen hebben geen klassieke kleurencombinatie. De schoenen zijn namelijk fel geel met zwarte en subtiele roze accenten. Het bovenwerk van de schoenen is opnieuw gemaakt van het K-Better materiaal, wat zorgt voor de kenmerkende zachte touch van de Puma King’s! Vanaf nu zullen we onder andere Xavi Simons op deze schoenen zien shinen!

Puma voetbalschoenen bestellen

Alle Puma voetbalschoenen uit het Phenomenal pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De versie de sterspelers dragen zijn € 200- € 220,-, wanneer deze niet in de SALE zijn. Goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en andere ondergronden. Alle schoenen uit dit pack kun je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen!

Dit zijn de Puma voetbalschoenen uit het Phenomenal pack
Dit zijn de Puma voetbalschoenen uit het Phenomenal pack
Dit zijn de Puma voetbalschoenen uit het Phenomenal pack