Zilver oranje Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen

De Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen zijn weer in een nieuwe kleurencombinatie beschikbaar, namelijk in het zilver/oranje. Deze Puma Ultra voetbalschoenen zijn onderdeel van het nieuwe Puma Instinct pack. De Puma Ultra voetbalschoenen worden normaliter gedragen door spelers als Depay, Griezmann, Pulisic, Walker, Maguire, Varane, Coman en Fernandinho. Deze versie wordt echter maar door een beperkt aantal spelers gedragen. In de Eredivisie worden de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen gedragen door Haller, Antony, Kudus, Gakpo, Doan, Sangaré, Ramalho en Boscagli.

De nieuwe Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen zijn dus geheel zilver, met uitzondering van de bovenkant en een aantal details. De bovenkant, inclusief de enkelsok en veters zijn oranje. Ook het Puma logo op de voorvoet en het Ultra merkteken op de zijkanten van de schoenen zijn oranje. De zoolplaat van deze Puma Ultra's is ook volledig zilver. De Puma Ultra voetbalschoenen zijn de lichtste voetbalschoenen van Puma en daarom perfect voor snelle en behendige voetballers. Alle technologieën die Puma in de schoenen heeft verwerkt, faciliteren dit. Ben je hier nog niet bekend mee, lees dan vooral verder.

Materialen en technieken Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen

De Puma Ultra voetbalschoenen wordt ook wel de snelste voetbalschoenen ter wereld genoemd. Sinds begin dit jaar heeft Puma een aantal updates in de schoenen doorgevoerd, waardoor deze nog sneller zijn!

  • De bovenkant van de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Matryx Evo materiaal. Dit is een combinatie van aramidevezels en carbon. Dit is een super licht en stevig materiaal. Het materiaal geeft je de perfecte ondersteuning aan je voeten en dit zorgt voor stabiliteit. Het materiaal vormt zich ook nog eens perfect naar je voeten en dit is voordelig voor het balgevoel en contact.
  • Sinds vorig jaar bevatten de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen ook een zogenaamde Speedcage. De Speedcage is in het bovenwerk van de schoenen verwerkt. Deze technologie zorgt voor een nog betere ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt.
  • De upper van de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen is daarnaast uitgerust met een extra laagje. Dit wordt de GripControl ProSkin genoemd. Dit laagje extra laagje garandeert dat je controle over de bal blijft houden, wanneer je hoge snelheden behaalt.
  • De zoolplaat van deze Puma voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Peba. De zool wordt ook wel de SpeedUnit zool genoemd. Dit is een flexibel, maar stevig materiaal. Deze zool betreft een gespleten zool. Dit idee heeft Puma afgekeken van hardloopschoenen. Het voorste gedeelte van de schoenen is het gedeelte waarmee je met je voeten flexibele bewegingen moet maken. Hier pass en schiet je mee en moet je snel kunnen reageren. Dit gedeelte is dus flexibel. Ter hoogte van de middenvoet geeft de zoolplaat juist extra ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt. 
  • De Puma Ultra 1 voetbalschoenen zijn opnieuw uitgerust met langwerpige noppen en v-noppen. Kenmerkend aan deze noppen is dat je je daardoor snel los kunt maken van je tegenstander en deze noppen je bovendien een goede ondersteuning bieden.
  • Last but not least, bevatten de schoenen ook nog speciale inlegzolen. Deze inlegzolen zijn uitgerust met de zogenaamde NANO-Grip technologie. Door deze technologie ga je niet schuiven in je schoenen, zelfs niet wanneer je ultra hoge snelheden behaalt. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de zilveren/oranje Puma Ultra 1.4. voetbalschoenen. Slechts een aantal spelers zullen deze schoenen de komende periode dragen. Andere spelers blijven de paars/roze Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen dragen. We verwachten dat Puma medio mei/juni weer een nieuwe kleurstelling van de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen gaat lanceren. 

Zilver/oranje Puma Ultra 1.4. voetbalschoenen bestellen

Deze zilver/oranje Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen in de onderstaande winkels. De dure 1.4 versie (de versie die de spelers dragen) heeft een prijs van € 199,95, maar er zijn ook goedkopere modellen beschikbaar. Deze bestel je al vanaf een bedrag van € 50,-. Hierbij geldt vaak wel: hoe goedkoper de voetbalschoenen zijn, hoe minder technologieën er in de schoenen verwerkt zijn. De schoenen zijn ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden zoals de straat en zaal. In deze winkels kun je de voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen direct in  deze SHOP

of deze winkel! 

Zilveren Puma Ultra 1.4. voetbalschoenen

Zilveren Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen

Zilveren/oranje Puma Ultra voetbalschoenen