Wit/kleurige Puma Ultra 1 voetbalschoenen - Spectra pack

Puma heeft een nieuw pack gelanceerd, namelijk het SPECTRA pack! Het pack is onderdeel van een gloednieuwe campagne van het Duitse sportmerk: ''ONLY SEE GREAT.'' Het pack bevat ook een nieuw paar Puma Ultra voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen waarop vanaf begin april tot en met eind juni 2021 sterren als Griezmann, Agüero, Varane, Coman, Witsel, Maguire, Walker, Fernandinho, Giroud en tal van andere spelers bij hun clubs en nationale teams op gaan spelen. Ook in de Eredivisie worden deze opvallende voetbalschoenen gedragen. Bij Ajax dragen Haller, Antony en Kudus de Puma Ultra 1 voetbalschoenen en bij PSV Boscagli en Gakpo. Deze schoenen volgen de in januari gelanceerde zwarte Puma Ultra 1 voetbalschoenen op! 

Design Puma Ultra voetbalschoenen Spectra pack

In de ''Only See Great'' campagne van Puma draait alles om groots denken, zelfvertrouwen en creativiteit. Drie eigenschappen die zeker van pas komen in de fase van het seizoen waarin de prijzen echt verdeeld worden. De nieuwe Puma voetbalschoenen uit het Spectra pack staan dan ook geheel in het teken van deze drie speerpunten! Met deze schoenen maken de sterren zeker de blits op het veld! De nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen uit het Spectra pack zijn geheel wit en bevatten een all-over print over de upper van flitsende strepen in alle kleuren van de regenboog! Daarnaast zijn de schoenen voorzien van rode details. De Puma cat op de neus van de voetbalschoenen heeft deze kleur en ook het woordmerk ter hoogte van de achterkant van de kicksen is fel rood. De zoolplaat van de schoenen is een combinatie van zilver en wit & dit geldt ook voor de noppen van de Puma Ultra voetbalschoenen uit het Spectra pack. De Puma Ultra voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor sneller spelers, die het verschil kunnen maken! De schoenen worden niet voor niets gedragen door de echte gamechangers. Alle technologieën die Puma in de schoenen verwerkt heeft, faciliteren deze spelers. Ben je nog niet bekend met de technologieën van de Puma Ultra voetbalschoenen? Lees vooral verder!

Technologieën Puma Ultra 1 voetbalschoenen - Spectra pack

De Puma Ultra voetbalschoenen hebben evenals de vorige edities van de voetbalschoenen de volgende kenmerken: 

  • De upper van de Puma Ultra 1 voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Matryx Evo materiaal. Dit is een combinatie van aramidevezels en carbon. Dit is een super licht en stevig materiaal. Het materiaal geeft je de perfecte ondersteuning aan je voeten en zorgen dus voor stabiliteit. En dat niet alleen, het materiaal vormt zich namelijk perfect naar je voeten en dit is voordelig voor het balgevoel en contact.
  • Het gedeelte ter hoogte van de enkels en hiel is gemaakt van een gebreid materiaal. Dit voelt aan als een sok en geeft je een nog comfortabeler gevoel bij het dragen van deze voetbalschoenen.
  • De upper van de nieuwe Puma Ultra 1 voetbalschoenen is daarnaast uitgerust met een extra laagje. Dit wordt de GripControl ProSkin genoemd. Dit laagje extra laagje garandeert dat controle over de bal blijft houden, wanneer je hoge snelheden behaalt.
  • De opvallende zoolplaat van de nieuwe voetbalschoenen van Griezmann en Aguero is gemaakt van het zogenaamde Peba. De zool wordt ook wel de SpeedUnit zool genoemd. Dit is een flexibel, maar stevig materiaal. Deze zool betreft een gespleten zool. Dit idee heeft Puma afgekeken van hardloopschoenen. Het voorste gedeelte van de schoenen is het gedeelte waarmee je met je voeten flexibele bewegingen moet maken. Hier pass en schiet je mee en moet je snel kunnen reageren. Dit gedeelte is dus flexibel. Ter hoogte van de middenvoet geeft de zoolplaat juist extra ondersteuning. Wat stabiliteit kan namelijk geen kwaad bij het behalen van hoge snelheden!
  • De Puma Ultra 1 voetbalschoenen zijn opnieuw uitgerust met langwerpige noppen en v-noppen. Kenmerkend aan deze noppen is dat je je daardoor snel los kunt maken van je tegenstander en deze noppen je bovendien een goede ondersteuning bieden.
  • Last but not least, bevatten de schoenen ook nog speciale inlegzolen. Deze inlegzolen zijn uitgerust met de zogenaamde NANO-Grip technologie. Door deze technologie ga je niet schuiven in je schoenen, zelfs niet wanneer je ultra hoge snelheden behaalt. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Ultra 1.2 voetbalschoenen, waarop vanaf nu tot en met juni 2021 verschillende sterspelers gaan spelen. Het nieuwe Spectra pack van Puma bevat ook witte Puma Future Z voetbalschoenen, waarop onder andere Neymar en Suarez spelen. 

Witte Puma Ultra voetbalschoenen bestellen

Deze nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen kun je vanaf nu in verschillende versies bestellen. De schoenen zijn namelijk zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. De dure versie betreft de versie die ook echt door de spelers gedragen wordt. Deze voetbalschoenen hebben een prijs van € 200,-. Goedkopere versies van de schoenen bestel je al vanaf € 45,-. Ook oudere versies van deze voetbalschoenen kun je veel goedkoper bestellen in de onderstaande winkels. In deze winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel de nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel! 

of de officiële Puma webshop! 

Puma Ultra voetbalschoenen Spectra pack