8 november 2018

De leger groene PUMA Future Netfit Attack voetbalschoenen

Puma heeft vandaag een nieuwe voetbalschoenenpack gelanceerd, het ATTACK PACK! Dit nieuwe pack staat, zoals de naam het al zegt, geheel in het teken van aanvallen, je tegenstander gek maken en dus winnen! Het pack bevat zowel een nieuwe versie van de PUMA Future Netfit voetbalschoenen als een nieuwe versie van de PUMA One voetbalschoenen. In dit blog bespreken we de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen met all-over camouflage print uit het ATTACK PACK! Dit zijn de voetbalschoenen die gedragen worden door sterren als Griezmann, Suarez, Reus en Aguero. Het attack pack betreft een limited edtion pack en wordt ook maar eenmalig gedragen door deze sterspelers. Check hieronder alles over het design en de functionaliteiten van deze gruwelijke voetbalschoenen!

Wil je direct de nieuwste camouflage voetbalschoenen van Suarez en Griezmann bestellen? Dat kan vanaf nu exclusief in deze winkel

Design Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen Attack pack

Met de nieuwe PUMA Future Netfit 2.1 voetbalschoenen uit het Attack Pack moet chaos gecreëerd worden door sterren als Suarez en Griezmann. De tegenstanders het bos insturen! Het design van de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen past hier perfect bij. De schoenen zijn geïnspireerd door het leger en de tactische vaardigheden van het leger.  De voetbalschoenen zijn namelijk overwegend groen en bevatten een all-over camouflage print over de upper van de schoenen. De neus van de schoenen is donkerder dan ter hoogte van het midden en de donkere kleur komt ook weer terug in de evoKNIT enkelsok van de Puma Future voetbalschoenen. Verder zijn de nieuwe kicksen uit het Puma Attack pack aan de zijkanten en achterkant wit en is de zool aan de onderkant ook weer uitgerust met een all-over camo print. Qua design hebben de schoenen alles in zich om aanvallend voetbal waar te maken, de tegenstander te snel af te zijn en altijd een stap verder te zijn dan de concurrent! Aan de functionaliteiten van de nieuwe Puma Future voetbalschoenen is niets veranderd! Zonder het design was het namelijk al een voetbalschoen voor de aanvallende speler! Benieuwd naar de technologieën van de nieuwe schoenen? Lees hieronder verder!

Kenmerken PUMA Future NETFIT voetbalschoenen Attack pack

De upper van de nieuwe Puma NETFIT voetbalschoenen uit het Attack pack zijn ook dit keer weer gemaakt van een speciaal knitted materiaal. Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het perfect om de voeten valt en je dus een ideale fit hebt. Het revolutionaire aan deze voetbalschoenen is vooral de speciale NETFIT technologie. In de upper van de nieuwe voetbalschoenen is een camouflage achtige nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm! Een ander kenmerk van de Puma Future 2.1 voetbalschoenen is de v-vormige enkelsok van de schoenen. Deze sok wordt door PUMA de evoKNIT sok genoemd en biedt extra ondersteuning aan de enkels. Daarnaast zorgt het ook weer voor een perfecte fit. De enkelsok zorgt namelijk voor de perfecte verbinding tussen je voetbalschoenen en voeten. Je voeten en enkels voelen als het ware als één! Een ander detail van de nieuwste voetbalschoenen van Suarez, Griezmann en Reus is het lipje aan de achterkant van de schoenen en aan de voorkant. Op de nieuwe schoenen uit het Attack pack zijn deze voetbalschoenen groen. Hierdoor kan je nog makkelijker in je voetbalschoenen stappen! 

Last but not least bespreken we nog even het onderstel van de schoenen. De nieuwe voetbalschoenen uit het Attack pack hebben niet alleen een gruwelijk camouflage design. De zool is natuurlijk ook nog eens super functioneel. Deze is heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen uit het Attack pack. Dit pack bevat ook nieuwe Puma One voetbalschoenen met all-over camouflage print! 

PUMA Future 2.1. Netfit ATTACK voetbalschoenen bestellen

De nieuwste Puma Future 2.1 voetbalschoenen van Suarez en Griezmann kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen in een versie voor natuurgras en deze schoenen zijn alleen voor volwassenen uitgebracht. De voetbalschoenen zijn beschikbaar vanaf maat 42 tot maat 46 en zijn dus maar heel beperkt beschikbaar. De prijs van de nieuwe Attack voetbalschoenen is  200,- en in de onderstaande winkel kan je de voetbalschoenen ook laten personaliseren. Check ook andere Puma voetbalschoenen in deze SHOP! Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Puma Attack voetbalschoenen exclusief in deze winkel