2 april 2021

Wit/kleurige Puma Future Z voetbalschoenen - Spectra pack

Puma heeft het Spectra pack gelanceerd! Dit nieuwe pack bevat een tweetal kleurige nieuwe voetbalschoenen, waaronder nieuwe Puma Future Z voetbalschoenen, waarop verschillende sterspelers vanaf nu gaan spelen. Spelers als Neymar, Suarez, Ederson, Umtiti, Bailly, Payet, Xhaka, Suso en Maddison dragen vanaf begin april tot en met juni deze kleurige Puma Future Z voetbalschoenen. In de Eredivisie worden deze schoenen gedragen door Klaiber (Ajax) en Botteghin (Feyenoord). De gele Puma Future Z voetbalschoenen die in januari gelanceerd werden, worden ingeruild voor een nog kleurigere variant. 

Design Puma Future Z voetbalschoenen - Spectra pack

Het Puma Spectra pack is onderdeel van de Puma campagne: ''ONLY SEE GREAT.'' Alles draait daarbij om creativiteit en zelfvertrouwen. Dit is precies wat de spelers nodig hebben in de laatste fase van het seizoen. In deze maanden worden de prijzen verdeeld en daarvoor is zelf vertrouwen nodig! Niet meer achterom kijken en vooruitgaan is het credo! Mocht je nog twijfelen aan je zelfvertrouwen, dan doen de kleuren van de Puma Future Z voetbalschoenen dit teniet. De nieuwe schoenen van sterren als Neymar en Suarez hebben namelijk een opvallende kleurencombinatie. De schoenen zijn namelijk wit en bevatten over het midden een compressieband, de zogenaamde FUZIONFIT+, welke alle kleuren van de regenboog heeft. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de flitsende streepjes rondom de sok. Verder heeft Puma gebruik gemaakt van fel rode details. Op de zijkanten van de voetbalschoenen rpijkt in het fel rood de naam van de schoenen: FUTURE! Zowel op de hiel als op het schietgedeelte van de schoenen is het Puma cat logo aangebracht in het fel rood. De zoolplaat van de schoenen zijn ook wit en bevatten doorzichtige noppen. Aan de technologieën van deze opvallende Puma voetbalschoenen heeft het Duitse sportmerk niks veranderd! Het zijn de perfecte voetbalschoenen voor de echte spelverdelers die het verschil kunnen maken!

Kenmerken Puma Future Z voetbalschoenen - Spectra pack

  • Het meest opvallende detail van de Puma Future Z voetbalschoenen is natuurlijk de FUZIONFIT+ band er hoogte van de middenvoet. Dit is een speciale compressieband, die je voeten perfect omsluiten. Dat moet ook wel wanneer je hoge snelheden behaalt. De band bestaat uit een combinatie van polyester en spandex garens en interacteert perfect met de evoKNIT enkelsok. Hiermee wordt de perfecte balans bewerkstelligd tussen compressie, comfort en duurzaamheid. Het perfecte lockdown effect is hiermee gegarandeerd. Door deze technologieën ga je niet in je schoenen schuiven en is het eerste balcontact meteen raak.
  • De bovenkant van de schoenen bevatten een speciale 3D structuur op de punten waar de bal het meest geraakt wordt. Hierdoor heb je altijd een perfecte grip op de bal.  De upper van de schoenen bevatten een extra laagje. Dit extra laagje wordt de GripControl technologie genoemd. Dit laagje geeft je het optimale balgevoel onder alle weersomstandigheden.
  • De Puma Future Z voetbalschoenen bevatten ook weer een kleine enkelsok, welke door Puma de evoKnit Pro sok genoemd wordt. Deze enkelsok geeft je het gevoel dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen en je schoen aanvoelt als een verlengstuk van het lichaam. De enkelsok sluit nauw aan op de voeten en enkels, waardoor je een comfortabele pasvorm hebt en ook nog eens een goede ondersteuning. 
  • Een ander kenmerk van de Puma Future Z voetbalschoenen is de zogenaamde Dynamic Motion System zoolplaat. Deze zoolplaat (gemaakt van Peba) heeft de vorm van een Z, waardoor je gewicht als het ware gereduceerd wordt. De naam zegt het al; door deze zoolplaat ben je super wendbaar. Met deze zoolplaat kun je nog beter reageren op veranderende situaties in het veld en ben je je tegenstander altijd te snel af en ook nog eens super wendpaar. De zoolplaat geeft je namelijk meer bewegingsvrijheid.
  • De Puma Future Z voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met klauwnoppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je hoge snelheden behalen, zonder grip te verliezen. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalschoenen waarop we vanaf nu sterren als Suarez en Neymar zien schitteren en check ook de witte Puma Ultra voetbalschoenen uit dit nieuwe pack van Puma.

Witte Puma Future Z voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma Future Z voetbalschoenen kun je vanaf bestellen voor zowel kinderen als voor volwassenen. De dure versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 199,95, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. Deze Puma voetbalschoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Hoe goedkoper de voetbalschoenen zijn, hoe minder technologieën er in de schoenen verwerkt zijn. In de onderstaande webshops kun je je Puma Future Z voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze Puma Future Z voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze SHOP!

of de PUMA webshop!

Puma Future Z voetbalschoenen Spectra pack

Puma Future Z voetbalschoenen - Spectra pack