Puma en Unisportstore lanceren The Great Wave voetbalschoenen

Puma en retailer Unisportstore hebben vandaag een special edition voetbalschoen van de Puma Future en Puma King voetbalschoenen gelanceerd! De schoenen staan in het teken van het kunstwerk ‘’The Great Wave off Kanagawa’’ (kortweg: De Grote golf), een houtsnede van de Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai! Helaas worden de schoenen niet door verschillende spelers gedragen, maar betreft het alleen een limited edition van de Future en King silo van het Duitse sportmerk.Beide Puma ‘’Great Wave’’ voetbalschoenen zijn gebroken wit en bevatten op de zijkanten een grijs/donkerblauwe print van het kunstwerk van Katsushika Hokusai. Het kunstwerk bevat enkele boten op een zee van reusachtige golven! De grootste golf dreigt de roeiers omver te slaan. In de grote golf is een monster met klauwen te zien, die symbool staat voor de kracht van de natuur en de kracht van de roeiers in het bootje. Bovendien bevatten de schoenen de schoenen de cirkel uit de Japanse vlag, die weer symbool staat voor de zon! Ook de branding van Puma op de voetbalschoenen is rood, als verwijzing naar de Japanse vlag! In de Puma formstripe op de Puma King ‘’The Great Wave’’ voetbalschoenen is ook een print van het Japanse kunstwerk verwerkt!

Uiteraard hebben beide voetbalschoenen weer de gebruikelijke technologieën! Het bovenwerk van de Puma Future voetbalschoenen wordt het FUZIONFIT360 bovenwerk genoemd, dat zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten. Deze schoenen zijn ook uitgerust met de PWRTAPE technologie ter hoogte van de middenvoet en dit zorgt voor de perfecte pasvorm en voor de juiste stabiliteit. Het bovenwerk van de schoenen bestaat uit lichte mesh met verschillende meshpatronen, waarin de PWRPRINT en PWRTAPE technologie zijn verwerkt. Deze technologieën zorgen voor de perfecte ondersteuning en voor het ideale balgevoel. De schoenen zijn ook weer uitgerust met een speciale 3D structuur op strategische plekken. Dit garandeert nog meer precisie bij het dribbelen, passen en schieten. De Puma Future voetbalschoenen hebben ook een enkelsok. Hierdoor kun je de schoenen nog makkelijker aan en uit doen. Bovendien zorgt het voor stabiliteit. De zool van de Puma Future schoenen wordt de Dynamic Motion zool genoemd. Deze lichte zool zorgt ook weer voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of wanneer je je tegenstander te snel af bent met een creatieve actie. Verder bevatten ook deze voetbalschoenen de Nano-grip technologie in de interne inlegzool en een micro geperforeerde hielvulling.

De upper van de Puma King voetbalschoenen is gemaakt van het K-Better materiaal. Dit is een synthetisch materiaal (60% gerycled nylon) die alle positieve kenmerken heeft van leer en zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten. Ook deze schoenen bevatten een lichte zool met een Stabilty Spine. Dit is een soort ruggengraat die in de zoolplaat verwerkt is en zorgt voor stabiliteit en ondersteuning! De laag uitgesneden enkelsok zorgt er voor dat je de schoenen makkelijk aan kunt doen en voor extra ondersteuning!

De special edition voetbalschoenen kun je alleen bestellen bij Unisportstore! Van deze schoenen is alleen de Elite versie gereleased. De Puma Kings hebben een prijs van € 214,95 en de Future voetbalschoenen hebben een prijs van € 234,95!

Puma en Unisportstore lanceren The Great Wave voetbalschoenen
Puma en Unisportstore lanceren The Great Wave voetbalschoenen