Puma King, een legende onder de voetbalschoenen! Niemand minder dan Diego Maradona maakte fuore op deze voetbalschoenen. Puma lanceert vandaag een nieuwe variant uit de speciale Puma King Made in Italy collectie. Geroemd vanwege zijn kwalitatief hoogwaardige materialen en “Zuid-Amerikaanse” stijl heeft de Puma King Made in Italy zich gepositioneerd als een echte 'touch' schoen. Deze zwart-zilveren Made in Italy variant geldt als de opvolger van de in oktober gelanceerde voetbalschoenen uit deze collectie. Vakmanschap, dat is waar deze echte kicksen voor staan. Puma King, een garantie voor succes!

Deze klassieke voetbalschoenen kan je nu al scoren in de online shop van Voetbalshop! Verzeker je van de schoenen die ooit de basis vormde voor een van de mooiste doelpunten aller tijden. Jij herinnert de solo van Maradona op WK86 toch nog zeker wel?

Puma King Made In Italy Voetbalschoenen

Het design van deze 'Made in Italy' voetbalschoenen toont weinig verrassingen. De bovenlaag is overwegend zwart. In deze zwarte bovenlaag komt de bekende Puma King structuur in terug. Daarnaast zijn de voetbalschoenen ook in het bezit van zilveren en witte details. Zo is de hak van deze kicksen volledig wit. Dit vormt absoluut een contrast met de zwarte bovenlaag. Dat geldt daarnaast ook voor de zoolplaat en bijbehorende noppenstructuur. De bekende klassieke zwarte lip kent een zilver Puma en zilver King logo. Ook naast de instap komt een zilver King Trademark logo terug. De kicksen hebben zo een zeer degelijk uiterlijk.

Puma King Made In Italy Voetbalschoenen 2

De voetbalschoenen ademen pure voetbal. Dit komt volledig tot uiting in de materialen en technieken die Puma heeft toegepast op deze handgemaakte Made in Italy schoenen. Het bovenwerk van deze Puma King Made in Italy voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Het leder is zeer dun, waardoor heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar bovenkomen. Het gewicht van de schoen blijft steken op 278 gram. De schoen vormt zich zo perfect naar de voet. Zo ontstaat controle en comfort en verkrijg jij de 'touch' waar jij naar opzoek bent. Natuurlijk draagt de fold-over tong die de veters bedekt hieraan bij. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoogwaardige bovenlaag duurzaamheid. Dit verlengt de levensduur van deze classic voetbalschoenen. De Puma Kings zijn voorzien van een hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor jij als voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliest. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen. De Puma King voetbalschoenen kennen een zoolplaat met ronde noppen. De twaalf kunststof noppen zetten energie rechtstreeks om naar de grasmat. Hierdoor geniet jij van optimale tractie. 

Puma King Made In Italy Voetbalschoenen 3 (1)

Puma King Made in Italy voetbalschoenen kopen?

Zwart-zilveren Puma King Made in Italy voetbalschoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 41 en hebben een adviesverkoopprijs van € 249,99. Je scoort ze vanaf nu in de online shop van Voetbalshop. Doe jij de oude tijden van Maradona herleven en ga jij op jacht naar succes? Wees er dan snel bij!