Puma voetbalschoenen Eclipse pack zijn zwart met koper roze details

Drie weken na de lancering van het Phenomenal pack heeft Puma weer een nieuw pack gelanceerd en dit keer betreffen het alleen maar zwarte voetbalschoenen! Vandaar ook het Eclipse pack! Zwarte voetbalschoenen zijn helaas niet populair bij profvoetballers, dus zullen deze schoenen niet gedragen worden door de sterren die doorgaans op voetbalschoenen van Puma spelen. Puma heeft wel een opvallend tintje aan de nieuwe Puma King, Ultra en Future voetbalschoenen toegevoegd. Alle schoenen uit het pack bevatten namelijk koper roze details, waardoor je toch nog een beetje kunt opvallen ;)!

De koper roze accenten zijn vooral verwerkt in de branding en de speciale technologieën van de voetbalschoenen uit het Eclipse pack. Uiteraard bespreken we de schoenen uit het pack even kort. De Puma Future 7 voetbalschoenen uit het pack zijn volledig zwart en de Puma cat op de zijkanten van de schoen bevat een koper roze omranding. De kleur komt ook weer terug in de upper van de voetbalschoen, in de veters, de PWRTAPE ter hoogte van de wreef en de zoolplaat. De Puma Future 7 voetbalschoenen, die in januari een upgrade hebben ondergaan, bevatten een weer een 3D structuur met verschillende diktes voor een nog betere balaanname en meer stabiliteit!

De Puma Ultra voetbalschoenen uit het Eclipse pack zijn ook volledig zwart met de iconische formstripe op de zijkanten. De form stripe bevat een koper roze omranding en dit is ook de kleur van het Puma logo op de achterkant. Ook in de veters van de zwarte Puma Ultra voetbalschoenen zijn subtiele koper roze accenten verwerkt. De zoolplaat en de inlegzool van deze voetbalschoenen is ook zwart.

Ook de zwarte Puma King voetbalschoenen uit het Eclipse pack bevatten de formstripe op de zijkanten met een koper roze omranding. De formstripe loopt op de Puma King voetbalschoenen door naar de achterkant, waar ook het King trademark staat. Evenals de Puma Ultra voetbalschoenen zijn de zwarte Puma Kings weer uitgerust met een subtiele enkelsok en op de voorkant van de lip staat het logo van Puma. De veters van de zwarte Puma King voetbalschoenen zijn volledig zwart. Uiteraard bevatten de Puma King voetbalschoenen weer een K-Better bovenwerk, een combinatie van gerycled materiaal, waarbij geen gebruik gemaakt is van dierlijk materiaal.

Alle voetbalschoenen uit het Eclipse pack zijn ook in een zwart/witte versie gelanceerd. Mocht je dus geen fan zijn van koper roze. Dan bieden deze schoenen de perfecte uitkomst. Alle nieuwe voetbalschoenen uit het Eclipse pack kun je bestellen in de onderstaande winkels. De goedkope versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 45,- voor kinderen en de dure versie (de versie waarin alle geavanceerde technologieën zijn verwerk) bestel je vanaf € 200,-. Alle schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar!

Puma voetbalschoenen Eclipse pack zijn zwart met koper roze details
Puma voetbalschoenen Eclipse pack zijn zwart met koper roze details
Puma voetbalschoenen Eclipse pack zijn zwart met koper roze details