17 oktober 2016

PUMA brengt special edition Puma King M.I.I. uit

De Puma King is back. "Back' om zijn plek in de wereld in te nemen tussen de allerbesten. Een plek die de Puma King voetbalschoenen al in 1968 hadden. Puma heeft de King voetbalschoenen opnieuw gelanceerd in een special edition. De edition staat bekend als de Puma King M.I.I. en kent 2 modellen. Geroemd vanwege de kwalitatief hoogwaardige materialen en de neus van de schoen in “Zuid-Amerikaanse” stijl heeft de schoen zich gepositioneerd als een echte 'touch' schoen. Een schoen die bij heeft gedragen aan een van de mooiste doelpunten aller tijden. In 1986 passeerde de Puma King zes spelers, raakte hij 11 keer de bal, en scoorde hij 1 goal, waarmee hij zijn superioriteit in de voetbalwereld bewees. Made in Italy. Een voetballegende!

Ben jij al jaren fan van Puma King voetbalschoenen en mogen deze voetbalschoenen absoluut niet in jouw collectie ontbreken? Ga dan direct naar de Unisportstore en maak deze classic kicksen jouw eigendom!

Puma King M.I.I. Voetbalschoenen 2

Dankzij de speciale aandacht voor details zijn deze voetbalschoenen een legende geworden. De handgemaakte King's staan voor vakmanschap en hebben een uitstekene reputatie. Voetballegendes uit Portugal, Brazilië, Nederland en Argentinië droegen de 'made in Italy' kicksen. De constructie van de classic schoenen van Puma vertrouwen volledig op de individuele vaardigheden van de ambachtsman. 

Puma King M.I.I. Voetbalschoenen

Design en technische aspecten Puma King M.I.I. voetbalschoenen

De gelanceerde special edition bevat een witte en bruine Puma King M.I.I. De witte King's worden versierd met een overwegend witte bovenlaag. Ook bevat het fel gele en lichtbruine details. Het Puma Trademark langs de zijkanten kent een fel gele omlijning. Ook de noppen op de witte zoolplaat hebben deze kleur. Het klassieke lichtbruin komt terug op de eveneens klassieke tong op de veters. Ook het klassieke logo boven het trademark langs de zijkanten en het Puma logo op de hak beelden deze kleur uit. De bruine King's worden op zijn beurt versierd met rode en lichtbruine details. Het bruine model uit de special edition King M.I.I. collectie ademt nog meer klassiek. Bruin was in de vroegere jaren namelijk naast zwart een veel geziene kleur schoenen op de velden. Het bruine Puma Trademark langs de zijkanten kent een rode omlijning. De noppen op de bruine zoolplaat zijn eveneens rood. Deze kicksen kennen echter een lichtbruine tong op de veters. Ook het King logo boven het Puma Trademark langs de zijkantne en het Puma logo op hak zijn lichtbruin van kleur.

Puma King M.I.I. Voetbalschoenen 3

Het bovenwerk van de Puma King voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Het leder is zeer dun, waardoor heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar bovenkomen. Het gewicht van de schoen blijft steken op 278 gram. De schoen vormt zich zo perfect naar de voet. Zo ontstaat controle en comfort en verkrijg jij de 'touch' waar jij naar opzoek bent. Natuurlijk draagt de fold-over tong die de veters bedekt hieraan bij. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoogwaardige bovenlaag duurzaamheid. Dit verlengt de levensduur van deze classic voetbalschoenen. De Puma Kings zijn voorzien van een hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor jij als voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliest. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen. De Puma King voetbalschoenen kennen een zoolplaat met ronde noppen. De twaalf kunststof noppen zetten energie rechtstreeks om naar de grasmat. Hierdoor geniet jij van optimale tractie. 

Puma King M.I.I. Voetbalschoenen 4

Puma King M.I.I. voetbalschoenen kopen?

De Puma King is een meer dan een schoen. Het is een voetballegende die ook van jou kan zijn! De Puma King voetbalschoenen kennen een prijs van € 269,95. Deze voetbalschoenen zijn enkel in FG beschikbaar en in onderstaande shops verkrijgbaar. Durf jij het aan?

Koop de nieuwe King Euro 2016 voetbalschoenen in de Unisportstore!

of in de online voetbalschoenenshop!

Puma King M.I.I. Voetbalschoenen 5