FOREVER FASTER! Puma lanceert oranje/roze voetbalschoenen voor EK 2024

Puma heeft weer een nieuw pack voetbalschoenen gelanceerd voor de grande finale van het seizoen 2023-2024! Het spel vertragen? Daar komt niks van in. In een wereld waar alles al steeds sneller gaat, is het motto van Puma ‘’Forever. Faster’’! Dit is ook het thema van de nieuwe Puma Future, Ultra en King voetbalschoenen die vanaf nu tot medio juni gedragen worden door sterren als Xavi Simons, Grealish, Coman, Fridolina Rolfö, Griezmann en Greenwood!

Dit betekent dat we deze schoenen ook terug zien tijdens de Champions League finale, Euro 2024 en de Copa América. De voetbalschoenen hebben een frisse kleurencombinatie die niet alleen past bij de tijd van het jaar, maar ook bij het thema. Altijd. Sneller!

Roze/oranje Puma Future voetbalschoenen

Alle voetbalschoenen uit het Puma ‘’FOREVER. FASTER’’ pack zijn een combinatie van roze/ en oranje. De Puma Future voetbalschoenen uit het Forever. Faster pack hebben een roze/oranje upper. Deze kleuren worden door het sportmerk ‘’Sunset Glow/Sun Stream’’ genoemd en worden op de Puma Future schoen afgewisseld middels een gradiënt effect. De zoolplaat van de Puma Future voetbalschoenen is voor de helft roze en oranje en alle branding op de schoenen is zwart. Een speciaal detail bevindt zich op de zijkanten van de schoenen. Hier staat het FTR trademark teken en in deze initialen is de naam van het pack verwerkt: FORVER. FASTER. Uiteraard zijn de Puma Future voetbalschoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen. Het bovenwerk van de schoenen wordt FUZIONFIT360 genoemd. Verder bevatten de schoenen weer PWRPRINT en PWRTAPE (de enkelsok) technologie, voor een ultieme pasvorm en het perfecte balgevoel. De zoolplaat van de Puma Future voetbalschoenen betreft weer de zogenaamde Dynamic Motion zool, welke geheel in het teken staat van stabiliteit, behendigheid en tractie!

Oranje/roze Puma Ultra voetbalschoenen

De Puma Ultra voetbalschoenen uit het FOREVER.FASTER pack zijn overwegend oranje en hebben op verschillende plekken een roze gloed. Deze gloed bevindt zich met name op de hiel van de schoenen en rondom de veters en de voorvoet. Ook op deze schoenen is het motto van het merk en het pack verwerkt. Deze staat namelijk op de hiel in het roze. De Puma Ultra’s hebben een zwarte formstripe op de zijkanten, welke verdeeld is in drie vlakken met een gradiënt effect en straalt daarmee een gevoel van snelheid uit! Omdat de Puma Ultra schoenen de perfecte schoenen zijn voor snelle spelers, staan alle kenmerken van de schoenen in het teken van snelheid! De PWRTAPE zorgt voor de perfecte ondersteuning bij het behalen van hoge snelheden en de lichte zoolplaat (SPEEDPLATE) zorgt ook voor een nog betere grip en stabiliteit wanneer je je los maakt van je tegenstander! De upper van de schoenen betreft weer het Ultraweave bovenwerk. Dit ultra lichte materiaal bevat een 4way stretch systeem die gewicht en wrijving vermindert! Bovendien garandeert dit materiaal de ultieme precisie bij het dribbelen, passen en schieten.

Oranje Puma King voetbalschoenen

De Puma King blijft dichtbij de heritage van de voetbalschoenen en bevatten dus weinig opsmuk. Voor deze schoenen uit het FOREVER. FASTER pack betekent dit dat de schoenen bijna volledig oranje zijn, uitgezonder van de subtiele roze accenten op de lip en de hiel van de schoenen. Op deze schoenen staat het mantra van het merk op de achterkant in het zwart, evenals het KING trademark teken. De formstripe op de schoenen is ook zwart en bevat ook een gradiënt effect om tegenstanders af te schrikken! De upper van de Puma King voetbalschoenen betreft weer het K-better materiaal, welke alle positieve kenmerken heeft van leer, maar geen dierlijke producten bevat. Het is dé uitvinding van Puma als alternatief van leer! Bovendien zijn de schoenen weer uitgerust met een subtiele gebreide enkelsok, ronde noppen, een externe hielkap en een super lichte zool!

De spelers die op de voetbalschoenen van Puma spelen kunnen dus weer even vooruit met deze fleurige voetbalschoenen! We verwachten dat deze schoenen zeker tot eind juni gedragen worden en Puma dan weer een nieuw pack lanceert!

Puma FOREVER. FASTER. voetbalschoenen bestellen

De oranje/roze Puma voetbalschoenen uit het FOREVER. FASTER. Pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops! De spelers dragen de dure versie van de schoenen. Deze bestel je vanaf een prijs van € 209,95! Goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. Over het algemeen geldt: hoe goedkoper de schoen, hoe minder technologieën de schoen bevat. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar en zowel voor volwassenen als voor kinderen! In deze winkels vind je ook andere kleurstellingen van de voetbalschoenen van Puma!

FOREVER FASTER! Puma lanceert oranje/roze voetbalschoenen voor EK 2024
FOREVER FASTER! Puma lanceert oranje/roze voetbalschoenen voor EK 2024
FOREVER FASTER! Puma lanceert oranje/roze voetbalschoenen voor EK 2024