Zwart/geel/rode Puma Ultra 1 voetbalschoenen - Game.ON pack

Puma heeft vandaag een nieuwe versie van de Puma ULTRA 1.2 voetbalschoenen gelanceerd. Deze nieuwe Puma Ultra 1 voetbalschoenen worden vanaf nu tot en met maart/april 2021 gedragen door spelers als Griezmann, Aguero en Eugénie Le Sommer bij hun clubs. De Puma Ultra 1 voetbalschoenen werden door het Duitse sportmerk voor het eerst in de zomer van 2020 gelanceerd en nu is er weer een nieuwe colourway beschikbaar. De schoenen zijn dan ook weer onderdeel van een nieuw pack van Puma, het GAME.ON pack! Deze super lichte schoenen zijn perfect voor creatieve en snelle aanvallers en deze nieuwe editie van de Puma Ultra voetbalschoenen zien er ook weer snel uit! Over het design en de technologieën en materialen van deze nieuwe schoenen vertellen dan ook al te graag.

Wil je direct shinen op deze nieuwe Puma voetbalschoenen? Check ze direct in deze SHOP of deze winkel! 

Design Puma Ultra 1 voetbalschoenen

De Puma Ultra voetbalschoenen uit het GAME.ON pack zijn overwegend zwart met verschillende flitsende accenten. De upper van de voetbalschoenen is uitgerust met een design van flitsende strepen in het rood, fel geel en groen. De felle kleuren komen ook terug in de hielkap van de schoenen en de zoolplaat. De zoolplaat is namelijk een combinatie van fel rood en fel geel. Dit zijn ook de kleuren van de noppen. Het logo van Puma prijkt aan de zijkanten van de schoenen en ter hoogte van de achterkant van de nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen staat het woordmerk van Puma en ook deze is voorzien van een design van flitsende strepen. De lage enkelsok van de nieuwe Puma Ultra's is zwart en de veters zijn ook overwegend zwart. De schoenen hebben dus niet alleen een super flitsend design. Ze zijn ook nog eens uitgerust met de nieuwste technologieën om snelle en creatieve spelers te laten accelereren. Ben je hier nog niet mee bekend? Lees vooral verder!

Technologieën Puma Ultra 1 voetbalschoenen Game.On pack

We beginnen natuurlijk met de upper van de Puma Ultra 1.2 voetbalschoenen. Deze upper is gemaakt van het zogenaamde Matryx Evo materiaal. Dit is een combinatie van aramidevezels en carbon. Dit is een super licht en stevig materiaal. Het materiaal geeft je de perfecte ondersteuning aan je voeten en zorgen dus voor stabiliteit. En dat niet alleen, het materiaal vormt zich namelijk perfect naar je voeten en dit is voordelig voor het balgevoel en contact. Het gedeelte ter hoogte van de enkels en hiel is gemaakt van een gebreid materiaal. Dit voelt aan als een sok en geeft je een nog comfortabeler gevoel bij het dragen van deze voetbalschoenen. De upper van de nieuwe Puma Ultra 1 voetbalschoenen is daarnaast uitgerust met een extra laagje. Dit wordt de GripControl ProSkin genoemd. Dit laagje extra laagje garandeert dat controle over de bal blijft houden, wanneer je hoge snelheden behaalt. De opvallende zoolplaat van de nieuwe voetbalschoenen van Griezmann en Aguero is gemaakt van het zogenaamde Peba. Dit is een flexibel, maar stevig materiaal. Deze zool betreft een gespleten zool. Dit idee heeft Puma afgekeken van hardloopschoenen. Het voorste gedeelte van de schoenen is het gedeelte waarmee je met je voeten flexibele bewegingen moet maken. Hier pass en schiet je mee en moet je snel kunnen reageren. Dit gedeelte is dus flexibel. Ter hoogte van de middenvoet geeft de zoolplaat juist extra ondersteuning. Wat stabiliteit kan namelijk geen kwaad bij het behalen van hoge snelheden! De Puma Ultra 1 voetbalschoenen zijn opnieuw uitgerust met langwerpige noppen en v-noppen. Kenmerkend aan deze noppen is dat je je daardoor snel los kunt maken van je tegenstander en deze noppen je bovendien een goede ondersteuning bieden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Ultra 1 voetbalschoenen, die vanaf nu door verschillende sterspelers gedragen worden. Bij Ajax dragen bijvoorbeeld ook Haller en Antony de Puma Ultra 1 voetbalschoenen. Andere spelers die deze schoenen dragen zijn Maguire, Koulibaly, Chiellini en Buffon.

Puma Ultra 1.2 voetbalschoenen bestellen

De Puma Ultra voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en voor kinderen en ook nog voor verschillende ondergronden: natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. De prijs van de dure versie is € 199,95, maar goedkopere versies van de schoenen bestel je al vanaf € 59,95. In de onderstaande winkels kun je de nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen ook weer laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Puma Ultra 1 voetbalschoenen Game.On pack

Zwart/rood/gele Puma Ultra One voetbalschoenen