Roze/ oranje Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen Flare pack

Afgelopen week heeft Puma weer nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen gereleased. Deze voetbalschoenen zijn onderdeel van het zogenaamde Flare pack. De schoenen hebben niet alleen een geheel nieuwe kleurstelling, maar bevatten ook een aantal nieuwe technologieën. Het Flare pack is het eerste voetbalschoenenpack van Puma in 2022 en bevat ook paarse Puma Future Z voetbalschoenen. Op de nieuwe Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen spelen vanaf nu tot ongeveer medio april spelers als Griezmann, Pulisic, Varane, Coman, Walker, Maguire, Chiellini en Fernandinho. Bij Ajax spelen Antony, Kudus en Haller vanaf nu op deze voetbalschoenen en bij PSV Gakpo, Sangaré, Ramalho, Boscagli en Doan.

Design Puma Ultra voetbalschoenen Flare pack

Het Puma Flare pack staat geheel in het teken van licht! Met vuur aan je voeten kun je namelijk het vuur evenaren om zodoende je spel te verlichten en met dat vuur de grond laten trillen om je tegenstander in paniek te laten raken. Met het flare pack laat je je ware emotie zien en wordt het publiek daarin meegenomen. Lichten en fakkels vuren op! Nergens vind je zo'n sfeer! Dit is wat voetbal anders en sneller maakt. Met dit uitgangspunt heeft Puma de nieuwe Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen ontworpen. De upper van de Puma Ultra 1.4. voetbalschoenen is een combinatie van paars/roze en oranje. De oranje details komen ook terug in de Puma cat op de neus van de voetbalschoenen en het Ultra trademark teken van de schoenen op de zijkanten. De instap en binnenzool van de schoenen is zwart en hetzelfde geldt voor de veters. De zoolplaat van deze gloednieuwe Puma voetbalschoenen is aan de voorkant roze en aan de achterkant zwart. De Puma Ultra voetbalschoenen zijn natuurlijk de ideale voetbalschoenen voor snelle, behendige en creatieve spelers en alle details van deze nieuwe kicksen faciliteren dit. De schoenen bevatten bijna dezelfde kenmerken als de 1.3 editie, maar dan met een extra kenmerk! De schoenen zijn namelijk nog lichter en sneller dan voorheen. Het motto van de schoenen is dan ook: ''SEE THEM LATER.''

Materialen en technieken Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen

  • De bovenkant van de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Matryx Evo materiaal. Dit is een combinatie van aramidevezels en carbon. Dit is een super licht en stevig materiaal. Het materiaal geeft je de perfecte ondersteuning aan je voeten en dit zorgt voor stabiliteit. Het materiaal vormt zich ook nog eens perfect naar je voeten en dit is voordelig voor het balgevoel en contact.
  • Sinds vorig jaar bevatten de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen ook een zogenaamde Speedcage. De Speedcage is in het bovenwerk van de schoenen verwerkt. Deze technologie zorgt voor een nog betere ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt.
  • De upper van de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen is daarnaast uitgerust met een extra laagje. Dit wordt de GripControl ProSkin genoemd. Dit laagje extra laagje garandeert dat je controle over de bal blijft houden, wanneer je hoge snelheden behaalt.
  • De zoolplaat van deze Puma voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Peba. De zool wordt ook wel de SpeedUnit zool genoemd. Dit is een flexibel, maar stevig materiaal. Deze zool betreft een gespleten zool. Dit idee heeft Puma afgekeken van hardloopschoenen. Het voorste gedeelte van de schoenen is het gedeelte waarmee je met je voeten flexibele bewegingen moet maken. Hier pass en schiet je mee en moet je snel kunnen reageren. Dit gedeelte is dus flexibel. Ter hoogte van de middenvoet geeft de zoolplaat juist extra ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt. 
  • De Puma Ultra 1 voetbalschoenen zijn opnieuw uitgerust met langwerpige noppen en v-noppen. Kenmerkend aan deze noppen is dat je je daardoor snel los kunt maken van je tegenstander en deze noppen je bovendien een goede ondersteuning bieden.
  • Last but not least, bevatten de schoenen ook nog speciale inlegzolen. Deze inlegzolen zijn uitgerust met de zogenaamde NANO-Grip technologie. Door deze technologie ga je niet schuiven in je schoenen, zelfs niet wanneer je ultra hoge snelheden behaalt. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen waarop verschillende sterspelers vanaf nu tot ongeveer april 2022 zullen spelen. Rond die tijd lanceert Puma weer een nieuwe colourway van de Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen.

Roze/paarse Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen bestellen

Deze nieuwe roze/paarse Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van de voetbalschoenen is € 200,- en kun je zowel voor kunstgras als natuurgras gebruiken. Goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 40,-. Hierbij geldt vaak wel: hoe goedkoper de schoenen, hoe minder technologieën in de schoenen verwerkt zijn. In de onderstaande winkels vind je bovendien vaak goedkopere en oudere modellen van de Puma Ultra voetbalschoenen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie! Directe levering!

Bestel deze voetbalschoenen direct in  deze SHOP

of deze winkel! 

 

Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen - Roze/Oranje

Puma Ultra voetbalschoenen Flare pack

Puma Ultra voetbalschoenen Flare pack