Het zijn interessante tijden. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voetbalschoenen dienen zich steeds meer aan. Zo zagen we eerder vandaag een dergelijke verwisselbare Adidas voetbalschoenen voorbij komen. Op moment van schrijven worden we geconfronteerd met mogelijk nieuwe veterloze Under Armour Spotlight voetbalschoenen. Met deze technologische ontwikkeling binnen het Amerikaanse sportmerk Under Armour lijkt men de trend van Adidas te volgen. De mogelijk nieuwe veterloze variant vormt zo een tweede generatie Spotlight kicksen? Alle uitgelekte details rondom de revolutionaire schoenen van Under Armour lees je hieronder?

Om enerzijds gewicht te verlagen en anderszijds beweeglijkheid te bevorderen komt Under Armour mogelijk binnenkort met veterloze Spotlight 2.0 voetbalschoenen. De voetbalschoenen zonder veters beelden vermoedelijk een rits op de asymetrische bovenlaag uit om het aanslagvlak te vergroten. De rits geldt als vervanger van de veters. Integendeel tot de veterloze voetbalschoenen van Adidas, daar beeldt de hoogstwaarsschijnlijk nieuwe schoen van Under Armour geen enkelsok uit, maar een meer gebruikelijk synthetlische lage bovenlaag.

Veterloze -under -armour -spotlight -voetbalschoenen

Met deze technologische ontwikkelingen lijkt Under Armour haar waarde wederom te bewijzen als producent van lichtgewicht voetbalschoenen. Uitgelekte foto's tonen aan de voetbalschoenen een externe hielkap kennen een een agressieve noppenconfiguratie, ontworpen om snelheid en beweeglijkheid te bevorderen.

Veterloze -under -armour -spotlight -voetbalschoenen -2

Veterloze Under Armour Spotlight voetbalschoenen kopen?

De verwachting is dat Under Armour deze veterloze Spotlight 2.0 voetbalschoenen met rits pas in juni 2017 zal lanceren. Liefhebbers zullen dus nog even moeten wachten. Mogelijk zal Memphis Depay rond deze tijd ook op deze voetbalschoenen verschijnen! Als we berichtgeving moeten geloven dan zullen deze voetbalschoenen een adviesverkoopprijs van € 200 kennen. Benieuwd waar je de Spotlight 1.0 van dit Amerikaanse kunt scoren? Check het hieronder!

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen