Under Armour Spotlight Dreamchaser voetbalschoenen zijn officieel gelanceerd door Under Armour. Dit zijn de nieuwste voetbalschoenen van Memphis Depay. De voetbalschoenen zijn door het Amerikaanse Under Armour namelijk exclusief ontworpen voor de Nederlander. De Spotlight voetbalschoenen zijn bedoeld voor offensieve voetballers en staan bekend als de speedschoenen! Het design van de nieuwste Memphis Depay schoenen is opvallend. De bovenlaag van de schoenen is overwegend paars. Ook kent het design van deze Spotlight's gouden versieringen. Zo zijn langs de zijkant van deze voetbalschoenen gouden vleugels zichtbaar. Op de zijkant van de neus komt een goud Under Armour logo terug. Ook is langs de binnenkant van de voetbalschoenen een goud logo van het merk zichtbaar. De slogan 'Dream, believe, achieve' op de lip sluit naadloos aan op de naam van de voetbalschoenen (dromenjager) en vleugels die terugkomen langs de zijkant. De slogan zagen we tevens al eerder terugkomen op eerder uitgebrachte Memphis Depay voetbalschoenen. Het design van de Under Armour voetbalschoenen wordt bovendien gekenmerkt door een paarse binnenzool en gouden noppen op de zoolplaat. Op de hak van deze nieuwe Spotlight's is de gouden belettering Under Armour aanwezig. Ben jij niet alleen benieuwd naar het design van deze schoenen, maar ook naar de aanwezige technieken en materialen? Lees het blog dan verder en kom alles te weten over deze 'speed'-voetbalschoenen.

Technieken en materialen Under Armour Spotlight Dreamchaser voetbalschoenen

De Spotlight's wegen daarom slechts 209 gram. De Spotlight schoenen nemen enkele technieken en materialen over van de SpeedForm schoenen. Zo kennen de Spotlight schoenen de zoolplaat en externe hielkap die ook aanwezig was op de SpeedForm's. Deze hielpak is anatomisch gevorm zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet. Verder worden de nieuwste voetbalschoenen van Under Armour gekenmerkt door een synthetische en innovatief bovendeel. In het design levert dit verschillen in lagen op rond de wreef, het midden aan de binnenzijde en op de hiel. Het maakt je voetboog dynamischer. Dit leidt tot de ultieme pasvorm en balcontrole. Hier komt bij dat de binnenzool tevens vernieuwend is.  Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. Nieuwsgierig naar foto's van de nieuwste Depay voetbalschoenen? Check ze hieronder!

UA Spotlight Dreamchaser Memphis Depay voetbalschoenen kopen

De Under Armour Spotlight Dreamchaser voetbalschoenen van Memphis Depay kan je voor volwassenen kopen in onderstaande shops. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,99,-. Directe levering en gratis verzending. 

Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal.


Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Under Armour Spotlight Dreamchaser Depay Voetbalschoenen

Under Armour Spotlight Dreamchaser Depay Voetbalschoenen 2

Under Armour Spotlight Dreamchaser Depay Voetbalschoenen 3

Under Armour Spotlight Dreamchaser Depay Voetbalschoenen 4