Under Armour lanceert roze Under Armour Speedform voetbalschoenen. Nadat eerder al Puma roze evoSPEED voetbalschoenen lanceerde in de strijd tegen kanker, volgt Under Armour nu het voorbeeld. Under Armour steunt met de roze Under Armour Speedform voetbalschoenen de Breast Cancer Awareness Month en haalt geld binnen voor het Johns Hopkins Kimmel Cancer Center. De nieuwste Speedform voetbalschoenen maken onderdeel uit van een grotere collectie dat geld inzamelt voor het Johns Hopkins Kimmel Cancer Center. Under Armour zal naar verwachting 10 miljoen dollar overmaken naar het Johns Hopkins Kimmel Cancer Center. Om een sterk statement te maken beelden de nieuwe Speedform's een opvallende roze all-over bloemenprint uit. De print bevat tevens navy details. Ook de veters zijn navy gekleurd. Dit geldt niet voor de externe hak en zoolplaat. Die zijn wit, evenals het logo van Under Armour dat zichtbaar is op de lip en zijkant. Under Armour's topvoetballer Memphis Depay verschijnt uiteraard op de nieuwste roze voetbalschoenen. Nieuwsgierig hoe de Under Armour Speedform voetbalschoenen het maximale uit je kwaliteiten haalt? Lees het hieronder!

Under Armour Speedform voetbalschoenen

De Under Armour Speedform voetbalschoenen kennen een synthetisch leren bovenzijde. Het doel van de voetbalschoenen is om een optimaal balgevoel bij voetballers te creëren. De synthetisch leren bovenzijde neemt geen vocht op, waardoor de schoenen ook niet zwaarder worden, zodat het ultieme balgevoel gedurende alle weersomstandigheden gegarandeerd blijft. Hier komt bij dat in het voorste deel van de schoenen vormen van tenen zijn verwerkt. Deze unieke techniek zorgt voor een nog betere pasvorm van de voetbalschoen. Ook kennen de SpeedForm voetbalschoenen een externe hielkap. Deze exterene hielkap moet sterspelers als Depay meer stabiliteit geven en zorgt ervoor dat je ook beter kunt afzetten. Zo kunnen voetballers meer snelheid maken op de eerste meters. Het ontwerp van de voetbalschoenen worden afgemaakt met een lichtgewicht chrome zoolplaat. De zoolplaat zorgt ervoor dat de schoenen licht in gewicht blijven. De Under Armour schoenen wegen slechts 209 gram.

Roze Under Armour Speedform voetbalschoenen kopen

De volledige collectie Under Armour Speedform voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Voetbalshop. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 199,99 in zijn te koop in de maten 40,5 tot 45,5. Check hieronder de foto's van de nieuwste voetbalschoen van onder andere Memphis Depay. Binnenkort is de roze variant van de Speedform uiteraard ook verkrijgbaar bij genoemde shop.

Koop het hier..., geef hieronder jouw mening en meng je in de discussie!

Roze Under Armour Speedform Voetbalschoenen