Under Armour heeft weer nieuwe SPOTLIGHT voetbalschoenen gelanceerd. Op deze nieuwe kicksen speelt Memphis Depay vanaf februari 2017 zijn wedstrijden voor Olympique Lyon en het Nederlands Elftal. De nieuwe Spotlight schoenen van het Amerikaanse sportmerk bevatten opnieuw de nieuwste technologieën en bevatten een opvallende kleurstelling. Hieronder bespreken we het design van de schoenen en geven we ook de voordelen van deze voetbalschoenen aan. Zoals we van Under Armour gewend zijn, zijn deze schoenen uitgerust met de nieuwste technologieën. Benieuwd? Lees hieronder verder!

Nu al fan van de nieuwe Under Armour schoenen van Memphis. Scoor ze direct in deze ONLINE SHOP! Directe levering

en gratis verzending!

 Nieuwe -voetbalschoenen -memphis

Design en kenmerken fel gele voetbalschoenen Under Armour

De nieuwe Under Armour Spotlight voetbalschoenen van Memphis zijn overwegend fel geel (Door Under Armour ''hi-vis yellow'' genoemd) en bevatten aan de achterkant een zwarte hielkap. Daarnaast zijn de nieuwe schoenen van de aanvaller van Olympiqye Lyon en het Nederlands elftal uitgerust met fel rode accenten, welke terug komen in de naam van de schoenen aan de achterkant en de noppen. Verder bevatten de schoenen een fel gele binnenzool en een fel gele onderzool. De flap van de schoenen is overwegend zwart, evenals de veters. Benieuwd waarom deze nieuwe schoenen perfect zijn voor snelle en creatieve spelers zoals Memphis? Lees hieronder verder. Daar hebben we alle voordelen van de nieuwe voetbalschoenen van Memphis opgesomd!

Under -armour -speedform -fel -geel -rood

De Under Armour Spotlight voetbalschoenen hebben dezelfde kenmerken als de voorganger van de schoenen, de Speedforms. De Spotlights zijn perfect voor behendige en snelle voetballers. De schoenen zijn namelijk uitgerust met een aantal belangrijke elementen. Het bovenwerk van de Spotlight voetbalschoenen van Under Armour is gemaakt van een dun en licht synthetisch materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, welke ervoor zorgt dat de balcontrole nog beter en het balgevoel nog optimaler. Dit wordt nog meer versterkt door het vetersysteem. Dit systeem is namelijk assymetrisch, waardoor je een nog groter raakvlak hebt bij het schieten en passen van een bal. Het bovenwerk van de schoenen is ter hoogte van de neus is vlak en bevat geen voorgevormd deel voor de tenen, waardoor de schoenen zich nog beter aanpassen naar de vorm van de voet. De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met een externe hielkap.  Deze hielkap is anatomisch gevorm zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet. Verder bevatten deze schoenen een revolutionaire binnenzool. Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. Bovendien zorgt dit ervoor dat je voeten niet gaan glijden in de schoenen. We sluiten af met het onderstel van de schoenen. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn schuin geperforeerd en dit zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook dat je snel kan reageren op veranderende situaties in het veld. Hierdoor ben je nog explosiever!

Fel gele Under Armour Spotlight camouflage schoenen kopen

Deze nieuwe Memphis Depay kicksen kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de online shops hieronder. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,95 en zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. Goedkopere versies van deze schoenen scoor je al vanaf € 50,- Directe levering en gratis verzending. Check daar ook oudere en goedkopere modellen van de voetbalschoenen van Under Armour! Heb je een mening? Deel het dan hieronder! 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

Onderkant -fel -gele -under -armour -voetbalschoenen -memphis