7 januari 2016

Zwarte Under Armour Speedform voetbalschoenen 2016

Under Armour heeft weer nieuwe Speedform voetbalschoenen gelanceerd. Op deze nieuwe zwarte schoenen speelt Memphis Depay vanaf januari 2016 de wedstrijden bij Manchester United en het Nederlands Elftal. De nieuwe voetbalschoenen van het Amerikaanse sportmerk zijn overwegend zwart met fel gele (electricity yellow/ hi vis yellow) details. Zo is het logo van het merk op de zijkanten van de schoenen en op de lip geel, evenals het Speedform trademark teken op de zijkanten van de schoenen. Ook de ovale noppen aan de onderkant van de schoenen zijn overwegend fel geel. Uiteraard zijn deze nieuwe voetbalschoenen van Under Armour voorzien van de nieuwste technieken, welke perfect zijn voor technische en snelle spelers zoals Memphis. We bespreken de kenmerken hieronder.

Kenmerken nieuwe Under Armour Speedform voetbalschoenen

Memphis Depay speelde tot en met december 2015 op de rode versie van de Under Armour Speedform voetbalschoenen en zal nu overstappen op de zwarte voetbalschoenen. Zoals op onderstaande foto's te zien is, zijn de bovenkant van de nieuwe Speedforms uitgerust met een synthetische bovenlaag, welke op schubben lijken. Een kenmerk van dit materiaal is dat het geen vocht opneemt en dus vocht afstoot tijdens natte weersomstandigheden. Een ander kenmerk van deze laag is dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet om een optimaal balgevoel te creeëren. Daarnaast zijn de nieuwe voetbalschoenen van de speler van Mannchester United erg licht. Deze wegen namelijk slechts 208 gram. Dit wordt bovendien versterkt door een techniek aan de binnenkant van de voorvoet. Hier wordt het materiaal ook naar de vorm van de tenen gevormd voor een optimaal balgevoel. Zoals op de foto te zien is, bevatten de voetbalschoenen aan de achterkant ook een externe hielkap met zilveren details. Het doel van deze hielkap is te zorgen voor stabiliteit. Bovendien zorgt deze kap ervoor dat spelers nog beter weg kunnen draaien bij een tegenstander. Perfect dus voor de snelheid op de eerste meters. De onderkant van de nieuwste Under Armour Speedform voetbalschoenen bevat een zwarte zoolplaat, welke gemaakt is van  chrome en licht is. Ook dit bevordert de acceleratie, het reactievermogen en de snelheid van de spelers die op deze voetbalschoenen spelen. De fel gele noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn ovaalvormig. Check hieronder de foto's waarop Memphis de komende maanden gaat spelen.

Nieuwe Under Armour Speedform voetbalschoenen kopen

De nieuwe zwart/gele Under Armour Speedform voetbalschoenen 2016 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De nieuwe schoenen hebben een prijs van € 170,- voor volwassenen en zijn helaas niet voor kinderen beschikbaar. Wel zijn deze schoenen in twee verschillende versies gelanceerd, zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check ook andere Under Armour voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending.


Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!
Zwarte -memphis -under -armour -speedform -schoenen

Onderkant -zwart -gele -under -armour -speedform -schoenen