12 januari 2017

Under Armour verrast met eerste 3D Printing voetbalschoenen

Under Armour zorgt voor een opvallende innovatie in voetbalschoenenland. Het Amerikaanse merk is namelijk het eerste merk die schoenen produceert met een 3D printer. Uniek als je het Voetbal-schoenen.eu vraagt! Reden te meer om in dit blog eens dieper in te gaan op deze overweldigende voetbalschoenen, waarop we binnenkort wellicht wel onze landgenoot en Under Armour atleet Memphis Depay zien schitteren.

Ben je nu al zo onder de indruk van deze voetbalschoenen dat je ze direct wilt shoppen? Helaas. Op moment van schrijven (12-1-2017) zijn deze Clutchfit 3.0 voetbalschoenen nog niet verkrijgbaar. Je zult nog even moeten wachten. Binnenkort zijn de Clutchfit's echter wel verkrijgbaar in de online shop van Unisportstore en Voetbalshop tegen een prijs van € 250,-.

Under -armour -clutchfit -3.0-3d -printing -voetbalschoenen (1)

Het design van de Under Armour Clutchfit 3.0 3D Printing voetbalschoenen laat een overwegend zwarte bovenlaag zien. Met uitzondering van de hak laat de bovenlaag er een opvallende structuur op na. Onder de zwarte veters komt in het zwart het Under Armour logo terug. Evenals de bovenlaag is ook de zoolplaat zwart. Het enige dat in kleur afwijkt is de binnenzool. Die is geel. Deze 3D Printing voetbalschoenen laten dus een echte all-black schoen zien, iets dat de laatste maanden ongekend populair is. Zwart staat toch wel bekend als pure klasse!

Under -armour -clutchfit -3.0-3d -printing -voetbalschoenen -2 (1)

Niet de gehele voetbalschoenen zijn gemaakt middels een innovatieve 3D printer. De geribbelde structuur die loopt van de instap tot de neus is aangebracht met behulp van genoemde printer. Het moet met name middenvelders gericht op tempo maken, touch, visie en beweging verder helpen. Een echte control-boot dus die zich moet meten met voetbalschoenen als Adidas Ace en Nike Magista. De 3D Printing structuur staat voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. De structuur wordt gecombineerd met een symmetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De schoenen zijn daarnaast uitgerust met een 4D FOAM-voetbed, welke ervoor zorgt dat de voet comfortabel in de schoenen zit. Daarnaast zijn de Clutchfit voetbalschoenen uitgerust met een externe hielkap, welke zorgt voor extra bescherming. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 3.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven. Daarnaast wegen de schoenen slechts 225 gram, waardoor de schoenen perfect zijn voor krachtige spelers!

Under -armour -clutchfit -3.0-3d -printing -voetbalschoenen -3 (1)

Het is wachten, totdat een van de meest innovatie voetbalschoenen van dit moment op de Nederlandse markt verschijnt. Indien je deze schoenen aanschaft kan je verwachten dat je kwaliteit in huis staat. Hier staat het Amerikaanse merk absoluut bekend om!