9 september 2016

Metallic zilveren Under Armour Spotlight voetbalschoenen

Under Armour heeft haar collectie met nieuwe voetbalschoenen uitgebreid. Nieuwe Spotlight voetbalschoenen zijn gelanceerd en maken onderdeel uit van deze nieuwe collectie. De collectie is als limited edition uitgebracht en gelanceerd onder de naam 'UA20-pack'. Met deze nieuwe voetbalschoenen viert Under Armour haar 20-jarige bestaan. De Spotlight voetbalschoenen gelden als de opvolger van de Speedform voetbalschoenen. Memphis Depay is het uithangbord van deze collectie schoenen die erop is gericht om offensieve voetballers beter te laten renderen. Het zijn echte speedschoenen en daarom wegen ze slechts ook maar 209 gram. Met het lanceren van de metallic zilveren Under Armour Spothlight voetbalschoenen creëert UA een opvallende look. Ben je benieuwd naar alle ins en outs over het design, de technieken en natuurlijk de verkooppunten. Lees dan alle informatie hieronder!

Scoor de nieuwste metallic zilveren UA voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen! 

Metallic Silver Under Armour Spotlight Voetbalschoenen

De nieuwste Under Armour Spotlight voetbalschoenen uit het UA20 Pack kennen een overwegend metallic zilveren bovenlaag. Ook zijn de voetbalschoenen in het bezit van zwarte details. De voetbalschoenen laten een zwarte instap zien. Onder de instap staat de naam van het merk gedrukt. Verder is ook de binnenkant van deze UA schoenen rond het gedeelte bij de veters zwart, evenals de veters en de lip. Op deze lip staat het UA Trademark en 'Spotlight' gedrukt. Het Trademark logo van Under Armour komt terug op zowel de binnenkant als de neus. Het logo is wit en kent een zwarte omlijning. Het metallic zilveren design van de bovenlaag is bovendien zichtbaar op de zoolplaat. De binnenzool van deze Under Armour Spotlight voetbalschoenen is geel.

Metallic Silver Under Armour Spotlight Voetbalschoenen 3

De Spotlight schoenen nemen enkele technieken en materialen over van de SpeedForm schoenen. Zo kennen de Spotlight schoenen de zoolplaat en externe hielkap die ook aanwezig was op de SpeedForm's. Deze hielpak is anatomisch gevorm zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet. Verder worden de nieuwste voetbalschoenen van Under Armour gekenmerkt door een synthetische en innovatief bovendeel. In het design levert dit verschillen in lagen op rond de wreef, het midden aan de binnenzijde en op de hiel. Het maakt je voetboog dynamischer. Dit leidt tot de ultieme pasvorm en balcontrole. Hier komt bij dat de binnenzool tevens vernieuwend is.  Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. 

Metallic Silver Under Armour Spotlight Voetbalschoenen 2 (1)

De metallic zilveren Under Armour Spotlight voetbalschoenen uit het UA20 Pack kan je voor volwassenen kopen in onderstaande shops. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,99,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen.


Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!