Puma lanceert lichtste voetbalschoenen allertijden!

Puma heeft afgelopen week één van de aller lichtste voetbalschoenen ooit gelanceerd! De nieuwe PUMA Ultra SL voetbalschoenen wegen namelijk slechts 93 gram! De schoenen werden door Antoine Griezmann voor het eerste gedragen in de wedstrijden tegen Osasuna, welke door FC Barcelona met 2-0 gewonnen werd! Een super lichte voetbalschoen betekent over het algemeen dat je hoge snelheden kunt behalen met deze schoenen. Alles van de nieuwe Puma Ultra SL voetbalschoenen staat dan ook in het teken van snelheid. Dat geldt niet alleen voor de technieken die het Duitse sportmerk in de schoenen heeft verwerkt, maar ook voor het design van deze wit/groene Puma Ultra SL 21 voetbalschoenen, die de komende periode exclusief door Antoine Griezmann gedragen worden. Van de schoenen zijn er slechts 500 paar wereldwijd geproduceerd!

Kenmerken Puma Ultra SL 21 voetbalschoenen

De nieuwe Puma Ultra SL 21 voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de mysterieuze en ongrijpbare kleuren van het Noorderlicht. De basiskleur van deze nieuwe voetbalschoenen is wit en de upper bevat verder een design van flitsende zwart en turquoise strepen. Op de neus bevinden zich de zwarte strepen en naar het midden lopen deze over in mint groene strepen. De Puma cat op de neus is wit en hetzelfde geldt voor de veters en de zoolplaat van deze ultra snelle Puma voetbalschoenen! De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn doorzichtig! Ben je benieuwd naar de technieken en materialen die Puma gebruikt heeft in deze schoenen, die hebben we hieronder nog even voor je opgesomd!

Alle onderdelen van de nieuwe Puma Ultra SL 21 voetbalschoenen zijn superlicht. De upper van de schoenen is gemaakt van een combinatie van een super dun gaas met een TPU laag. Deze laag heeft een minimaal gewicht, maar bewerkstelligt daardoor wel de perfecte pasvorm! De combinatie van het TPU en gaas zorgt er namelijk voor dat de bovenkant van de schoenen de vorm aannemen van je voeten. Ook de zoolplaat van de schoenen is super licht. Dit betreft een zogenaamde Peba SpeedUnit. Zoals bij de zolen van de meeste voetbalschoenen het geval is, is deze zool geïnspireerd door het design van hardloopschoenen met spikes. De schoenen bevatten aan de onderzijde ook weer noppen in de vorm van chevrons. De v-achtige noppen in combinatie met de lichte zoolplaat zorgen ervoor dat je hoge snelheden kunt behalen. Daarnaast zorgt de noppenconfiguratie voor wat extra stabiliteit. Dit is ook wel nodig wanneer je hoge snelheden behaalt! Ook bevatten de schoenen aan de binnenkant een uitneembare inlegzool. Deze zool is ook weer uitgerust met een speciale technologie, waardoor je niet in je schoenen gaat schuiven. Bovendien bewerkstelligt dit de perfecte lockdown.

De nieuwe PUMA Ultra SL 21 voetbalschoenen zijn een variatie op de in januari gelanceerde Puma Ultra 1 voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen worden vanaf nu tot eind april exclusief door Griezmann gedragen tijdens zijn wedstrijden voor Frankrijk en FC Barcelona.

PUMA Ultra SL 21 voetbalschoenen bestellen

Van de Puma Ultra SL 21 voetbalschoenen zijn dus slechts 500 paar geproduceerd. Dit betekent dat het een limited edition voetbalschoen betreft en die zijn over het algemeen duur. Deze voetbalschoenen hebben dan ook een prijs van € 299,95! Wees er dus snel bij, want op is op!

Bestel de nieuwe Puma Ultra voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze SHOP!

Puma Ultra SL 21 voetbalschoenen