Zwart/roze/gele Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen Origin pack

Twee weken na de lancering van het ''Flare Pack'' heeft Puma een nieuw pack voetbalschoenen gelanceerd met de naam: ''The Origin.'' Dit pack bevat weer nieuwe Future Z 1.2 en Ultra 1.3 voetbalschoenen. Het pack is een eerbetoon aan alle jongen talenten en de clubs waar zij hun carrière startte. De voetbalschoenen uit dit pack worden niet door alle sterspelers (die normaliter op de Puma Future Z of Ultra 1.3. voetbalschoenen spelen) gedragen, maar alleen door een aantal talenten, zoals Mohammed Kudus van Ajax,  Todd Cantwell van Norwich City en Esme Morgan van Manchester City. Opvallend is dat Puma inmiddels al een nieuwe generatie Puma Ultra voetbalschoenen (1.4) gelanceerd heeft en de Ultra voetbalschoenen uit dit pack de 1.3 betreffen. In dit artikel vertellen we alles over de nieuwe Puma Ultra 1.3 voetbalschoen uit het Origin pack!

De basiskleur van de nieuwe Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen is zwart, maar in de upper is een roze/fel gele all-over camouflage print verwerkt. De zoolplaat van de voetbalschoenen is roze met flitsende zwarte lijnen en de instap van de schonen is zwart. Dit is ook de kleur van de veters. Het Puma logo prijkt in het fel geel op de neus van de nieuwe Puma Ultra's en op de zijkanten van de voetbalschoenen staat het Ultra trademark teken. De Puma Ultra voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor snelle en behendige spelers en worden normaliter gedragen door spelers als Griezmann, Pulisic, Varane, Antony, Lukaku, Coman, Walker, Giroud en tal van andere spelers. In het navolgende leggen we uit waarom de Puma Ultra's de ideale voetbalschoenen zijn voor snelle spelers 

 • De upper van de Puma Ultra 1 voetbalschoenen is gemaakt van het zogenaamde Matryx Evo materiaal. Dit is een combinatie van aramidevezels en carbon. Dit is een super licht en stevig materiaal. Het materiaal geeft je de perfecte ondersteuning aan je voeten en zorgen dus voor stabiliteit. En dat niet alleen, het materiaal vormt zich namelijk perfect naar je voeten en dit is voordelig voor het balgevoel en contact.
 • Sinds vorig jaar bevatten de Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen ook een zogenaamde Speedcage. Deze technologie zorgt voor een nog betere ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt.
 • De upper van de Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen is daarnaast uitgerust met een extra laagje. Dit wordt de GripControl ProSkin genoemd. Dit laagje extra laagje garandeert dat controle over de bal blijft houden, wanneer je hoge snelheden behaalt.
 • De opvallende zoolplaat van deze Puma is gemaakt van het zogenaamde Peba. De zool wordt ook wel de SpeedUnit zool genoemd. Dit is een flexibel, maar stevig materiaal. Deze zool betreft een gespleten zool. Dit idee heeft Puma afgekeken van hardloopschoenen. Het voorste gedeelte van de schoenen is het gedeelte waarmee je met je voeten flexibele bewegingen moet maken. Hier pass en schiet je mee en moet je snel kunnen reageren. Dit gedeelte is dus flexibel. Ter hoogte van de middenvoet geeft de zoolplaat juist extra ondersteuning. Stabiliteit kan namelijk geen kwaad bij het behalen van hoge snelheden!
 • De Puma Ultra 1 voetbalschoenen zijn opnieuw uitgerust met langwerpige noppen en v-noppen. Kenmerkend aan deze noppen is dat je je daardoor snel los kunt maken van je tegenstander en deze noppen je bovendien een goede ondersteuning bieden.
 • Last but not least, bevatten de schoenen ook nog speciale inlegzolen. Deze inlegzolen zijn uitgerust met de zogenaamde NANO-Grip technologie. Door deze technologie ga je niet schuiven in je schoenen, zelfs niet wanneer je ultra hoge snelheden behaalt. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen uit het Origin pack, waarop alleen de volgende spelers vanaf nu tot medio april 2022 spelen:

 • Mohamed Simakan (RB Leipzig)
 • Todd Cantwell (Norwich City)
 • Timothée Pembélé (Girondins Bordeaux)
 • Gabriel Veron (Palmeiras)
 • Glódís Viggósdóttir (FC Bayer München)
 • Yunus Musah (New York City FC)
 • Mohammed Kudus (Ajax) 

Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen uit het Origin pack kun je vanaf nu bestellen. Deze voetbalschoenen zijn alleen in de dure versie beschikbaar. Dit zijn exact dezelfde voetbalschoenen als de spelers ook dragen. Deze voetbalschoenen hebben een prijs van € 200,- en kun je zowel gebruiken voor kunstgras als voor natuurgras. In de onderstaande winkels vind je ook oudere modellen van de Puma Ultra voetbalschoenen en kun je de schoenen bovendien laten personaliseren. Directe levering!

Bestel deze voetbalschoenen direct in de officiële PUMA SHOP!

of deze WEBSHOP!

Zwart/roze/gele Puma Ultra voetbalschoenen - Origin pack

Zwart/roze/gele Puma Ultra 1.3 voetbalschoenen Origin pack