Puma voetbalschoenen Rush pack in teken van pure energie!

PUMA heeft weer een nieuw pack gelanceerd! Dit keer heeft het pack de naam ‘’RUSH’’’! Hoewel haastige spoed zelden goed is, zijn de PUMA King, Puma Future en Puma Ultra voetbalschoenen bedoeld om je tegenstander op te jagen, hem of haar het leven zuur te maken! Dat is ook zeker af te leiden aan het design van de schoenen uit dit pack! Het lijkt erop dat dit een zogenaamde ‘’off field’’ pack betreft, wat betekent dat deze niet ondersteund worden door de spelers en speelsters die normaliter op Puma voetbalschoenen spelen! Uiteraard bespreken we snel de drie voetbalschoenen uit dit pack, waarvan letterlijk de energie afstraalt!

Puma Future Rush pack

De upper van de Puma Future 7 voetbalschoenen uit het Rush pack zijn, zoals alle voetbalschoenen uit dit pack, grijs en bevatten de flitsende grijze en gele lijnen, geïnspireerd door bliksemschichten! De achterkant van deze schoenen zijn geel en zijn uitgerust met een zwart Puma cat logo. Uiteraard is ook deze editie van de Puma Future 7 voetbalschoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën. Het zogenaamde FUZIONFIT360 bovenwerk zorgt voor de ultieme pasvorm. De combinatie van de PWRPINT, PWRTAPE en het dubbele mesh materiaal van de upper zorgen niet alleen voor de ultieme pasvorm, maar ook voor een unieke bewegingsvrijheid. Hierdoor kun je nog sneller alle kanten van je tegenstander los maken. Voor een verbeterd balgevoel heeft Puma de voetbalschoenen weer voorzien van de 3D gripstructuren op strategische plekken op de upper. Hierdoor kunnen spelers die deze schoenen dragen nog nauwkeuriger dribbelen, passen en schieten. De zoolplaat van de schoenen wordt de Dynamic Motion zool genoemd en zorgt voor stabiliteit, behendigheid en tractie in verschillende richtingen! Kort samengevat: de Puma Future 7 voetbalschoenen uit het RUSH pack zien er niet alleen snel uit, alle technologieën die in de schoen verwerkt zijn, bevestigen dit.

Puma Ultra Rush pack

De Puma Ultra voetbalschoenen uit het RUSH pack zijn ook antraciet grijs en hier zijn turquoise accenten aan toegevoegd. De Puma formstripe in de vorm van een bliksem straalt letterlijk op je af! Als je tegenstander hier niet bang van wordt, weten wij het ook niet meer J! Deze schoenen hebben dezelfde flitsende strepen als de Puma Ulta en Puma King voetbalschoenen uit het pack. Ook de zoolplaat van de schoenen is turquoise met een design van sterretjes! De Puma Ultra voetbalschoenen bevatten ook weer de iconische kenmerken. Het lichtgewicht Ultraweave bovenwerk tilt de kenmerkende snelheid en acceleratie van de Puma Ultra voetbalschoenen naar een hoger niveau. De PWRTAPE, geïnspireerd door de anatomie van een voet, zorgt voor de perfecte ondersteuning, met name wanneer je snel van richting moet veranderen of de keuze moet maken om je echt los te maken van een tegenstander!

Puma King Rush pack

De Puma King voetbalschoenen uit het RUSH pack zijn ook antraciet en heeft een design van bliksemschichten met roze accenten. De roze fuchsia roze tint komt met name terug op de achterkant van de voetbalschoenen en in details van de branding. Ook deze schoenen hebben een Puma formstripe op de zijkanten, welke een witte omlijning heeft! Sinds een jaar betreft het materiaal van de upper het K-Better materiaal, een materiaal dat volledig vrij is van dierlijke producten en alle kenmerken heeft van leer. De Puma King voetbalschoenen hebben de ultieme pasvorm en geven je een perfect comfort. De lichtgewicht buitenzool is voorzien van een externe hielkap en conische noppen, zodat je altijd de perfecte controle over de bal hebt!

De Puma voetbalschoenen uit Rush pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De schoenen zijn in verschillende versies beschikbaar! Dit betekent niet alleen dat je de dure Elite versie van de schoenen kunt bestellen, maar ook goedkopere versies. Deze zijn namelijk beschikbaar vanaf € 50,-! Directe levering!

Puma voetbalschoenen Rush pack in teken van pure energie!
Puma voetbalschoenen Rush pack in teken van pure energie!
Puma voetbalschoenen Rush pack in teken van pure energie!