25 juni 2019

Zwarte Puma King voetbalschoenen met blauwe en rode details

Puma heeft twee nieuwe colourways van haar meest klassieke voetbalschoen uitgebracht. De Puma KING voetbalschoenen, ooit door Maradona en Johan Cruyff gedragen is weer terug en ook nog eens in twee versies. Aan de belangrijkste kleur van de Puma King mag natuurlijk niet getornd worden. Deze moet zwart zijn. Dat snap Puma ook. Aan de schoenen zijn nu rode en blauwe details toegevoegd. Deze kleuren staan perfect symbool voor de rivaliteit tussen verschillende clubs: Liverpool & Everton, Manchester United & Manchester City en AC Milan en Internazionale. Het zijn de perfecte kleuren voor twee tegenwerkende krachten op en buiten het veld. Je bent voor rood of je bent voor blauw. Puma geeft je vanaf nu de keuze met de nieuwe Puma King voetbalschoenen.

Op zoek naar een klassieke voetbalschoen? Dan zijn de Puma Kings perfect voor jou! Bestel ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Design en technologieën nieuwe Puma King Platinum voetbalschoenen

Deze kleuren zijn heel subtiel in de nieuwe Puma King voetbalschoenen verwerkt. De omranding van de Puma formstripe op de schoenen is namelijk blauw en rood en hetzelfde geldt voor de naam van de voetbalschoenen (KING) op de tong van de schoenen. Ook de zoolplaat van de schoenen, inclusief de noppen, is rood, dan wel blauw.

Puma heeft recentelijk een update in de Puma KING voetbalschoenen doorgevoerd. De schoenen hebben een nieuw silhouet en heten daarom vanaf nu de Puma King Platinum voetbalschoenen. De schoenen zijn bovendien lichter dan ooit. Wanneer je de nieuwe Puma King voetbalschoenen aantrekt, voel je dit direct. Het silhouet is dunner dan voorheen. Dit geeft de schoen een wat minder klassieke look, maar daarentegen wel weer een perfecte pasvorm. De schoenen vormen zich namelijk nog beter naar de vorm van de voeten, waardoor het balgevoel nog optimaler is. De upper van de nieuwe Puma King Platinum voetbalschoenen is gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Dit biedt niet alleen de perfecte touch, maar ook nog eens de perfecte ondersteuning en het ultieme comfort. De zoolplaat is door Puma ook in een ander jasje gestoken. De nieuwe zoolplaat van de Puma King Platinum voetbalschoenen betreft namelijk een RAPIDSPRINT buitenzool. Het woord rapidsprint zegt het eigenlijk al. Deze zool moet garanderen dat je hoge snelheden kunt behalen. We geven toe, dat doet het ook. De zoolplaat is namelijk ultralicht. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn natuurlijk wel rond en dit zorgt ervoor dat je snel weg kunt draaien bij je tegenstander, zonder dat je stabiliteit verliest. Last but not least heeft Puma de tong van de schoenen vervangen. Van de vouwbare tong heeft Puma afscheid genomen en in plaats hiervan heeft het een gebreide tong aan de schoen toegevoegd. Voordelig hieraan is dat het voor nog meer stabiliteit zorgt rondom de enkels.

Tot zover de kenmerken van de nieuwe Puma King Platinum voetbalschoenen met zowel rode als blauwe details. Check hieronder nog meer afbeeldingen.

Puma King voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma King Platinum voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 39 tot 46. De dure versie van de schoenen is € 199,95, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 99,95. Ook deze voetbalschoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Puma King voetbalschoenen exclusief in deze SHOP

of deze winkel!