Dit zijn de kenmerken van de Puma Future 7 voetbalschoenen

Puma heeft vandaag een nieuwe generatie Puma Future voetbalschoenen gelanceerd met als naam Puma Future 7! Deze nieuwe kicksen zijn onderdeel van het zogenaamde ‘’Phenomenal pack’’, de schoenen die door verschillende sterspelers vanaf deze maand tot ongeveer maart/april 2024 worden gedragen. Hét gezicht van de Puma Future 7 voetbalschoenen is natuurlijk Neymar JR. Dit is echter niet de enige speler die op deze gloednieuwe voetbalschoenen gaat spelen. Ook spelers als Bakayoko, Grealish, Havertz, Ederson, Thiago Silva, Perisic en Akanji dragen de nieuwe Puma Future 7 voetbalschoenen. In dit artikel bespreken we natuurlijk eerst weer het design van de voetbalschoenen en gaan we daarna in op de nieuwste technologieën die Puma voor deze voetbalschoenen heeft ontwikkeld, zodat de sterspelers maar ook jij op deze schoenen kunnen shinen!

De kleuren van het Phenomenal pack

Shinen kun je op de Puma Future 7 Phenomenal voetbalschoenen sowieso! De schoenen hebben een heerlijke kleurencombinatie. De liefhebbers van traditionele (zwarte) voetbalschoenen adviseren we te stoppen met lezen, want voor deze doelgroep zijn deze schoenen echt over de top! De basiskleur van de Puma Future 7 voetbalschoenen is wit en verder worden de schoenen gekenmerkt door de opvallende roze en lichtblauwe strepen op de zijkanten van de schoenen. Van deze kleuren kleuren, die in een gradiënt print verwerkt zijn, krijg je spontaan zin in de zomer! Het roze is ook verwerkt in het onderstel van de schoenen en aan de binnenzijde. De Puma cat prijkt traditiegetrouw op de zijkanten in het zwart en de andere kant bevat een vette graphic van het FTR trademark teken. Verder bevatten de schoenen weer een enkelsok met veters. Er is overigens ook een lage versie van de schoenen beschikbaar. Mocht je nog niet overtuigd zijn van de kleuren, dan zeker wel van de nieuwe snufjes die het Duitse sportmerk aan de schoenen heeft toegevoegd. Na maanden van onderzoek heeft het merk namelijk verschillende technologieën uitgerold, die perfect zijn voor een nieuwe generatie spelers die het spel kunnen maken en ook nog eens snel zijn!

Nieuwe technologieën

  • Hét kenmerk van de Puma Future voetbalschoenen is natuurlijk de zogenaamde PWRTAPE. Waar deze op de vorige versies van de Future schoenen op de zijkanten van de schoenen te vinden was, heeft Puma deze op de Future 7 schoenen bevestigd op de wreef. De functie van deze technologie is dat het extra stabiliteit biedt aan de bovenkant van je voet. Je bovenvoet is altijd stabiel wanneer je creatieve acties maakt en je tegenstander voorbij gaat.
  • De Puma Future 7 voetbalschoenen bevatten ook weer de FUZIONFIT 360 technologie. Deze technologie komt tot uiting in de enkelsok of instap van de schoenen. Dit betreft namelijk een flexibel materiaal met een asymetrisch design, die zich perfect aanpast aan de vorm van je enkel.
  • Het bovenwerk van de Puma Future 7 voetbalschoenen is daarnaast uitgerust met een 3D laagje. Dit laagje wordt de Puma PWRPRINT technologie genoemd en zorgt ervoor dat je met nog meer precisie kunt passen, schieten en dribbelen.
  • De schoenen zijn bovendien weer uitgerust met een microgeperforeerde hielvulling. Dit zorgt voor het lockdown effect. Hierdoor gaan je voeten niet schuiven in de voetbalschoenen en blijft je voet comfortabel. Ook de nano-grip technologie aan de binnenkant van de schoenen zorgt ervoor dat je niet gaat glijden.

Het onderstel van de Puma Future 7 voetbalschoenen wordt het Dynamic Motion System genoemd. Deze zool, in combinatie met de noppenconfiguratie, zorgt voor de perfecte balans tussen tractie, stabiliteit en wendbaarheid.

Puma Future 7 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma Future 7 voetbalschoenen uit het Phenomenal pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalschoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. De schoenen zijn ook weer voor zowel kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Bovendien is er een zogenaamde ‘’LOW’’ versie beschikbaar. Deze schoenen bevatten geen enkelsok.

Dit zijn de kenmerken van de Puma Future 7 voetbalschoenen
Dit zijn de kenmerken van de Puma Future 7 voetbalschoenen
Dit zijn de kenmerken van de Puma Future 7 voetbalschoenen