Oranje/ zwarte Puma Future Z 1.3 voetbalschoenen

Puma heeft weer een nieuw model van de Puma Future Z voetbalschoenen gelanceerd. De schoenen hebben niet alleen een nieuwe kleurstelling, het merk heeft namelijk ook een kleine update in de technologie van de Puma Future Z voetbalschoenen doorgevoerd. Dit is de reden dat de Puma Future Z voetbalschoenen niet meer de Puma Future Z 1.2 heten, maar de Future Z 1.3. Op de Future Z voetbalschoenen spelen normaliter spelers als Neymar, Thiago Silva, Ederson, Luis Suarez, Dimitri Payet, Jorginho, Matic, Skriniar en tal van andere spelers.

We gaan het eerst over de nieuwe kleuren van de Puma Future Z 1.3 voetbalschoenen hebben. De nieuwe schoenen zijn overwegend oranje en lopen naar de achterkant van de voetbalschoenen over in het zwart. Op het midden van de Puma Future Z voetbalschoenen bevinden zich zwarte lijnen en een fading effect van zwarte en oranje stippen. De achterkant van de voetbalschoenen zijn volledig zwart, inclusief de enkelsok. Op de neus van de voetbalschoenen prijkt het Puma logo in het zwart en op de achterkant staat het Puma logo in het zilver. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat hetzelfde effect als de upper van de voetbalschoenen. De voorzijde van de zoolplaat is oranje en naar de achterkant loopt dit middels een vervagend effect over in het zwart. De schoenen bevatten opnieuw conische noppen. De Puma Future Z voetbalschoenen zijn bij uitstek de voetbalschoenen voor creatieve voetballers, die het spel kunnen maken. Alle details van deze voetbalschoenen staan in het teken van het perfecte balgevoel. In het navolgende van dit artikel bespreken we de veranderingen van de Puma Future Z voetbalschoenen en alle andere technologieën, die het Duitse sportmerk in de schoenen verwerkt heeft.

Kenmerken Puma Future Z 1.3 voetbalschoenen

De Puma Future Z voetbalschoenen zijn ontworpen voor ultieme wendbaarheid. De schoenen activeren je voetbalinstinct en zorgen ervoor dat je met alle vertrouwen je tegenstander de baas kunt zijn en je spel naar een hoger niveau getild wordt. Check hier de kenmerken van de voetbalschoenen.

  • Het meest opvallende detail van de Puma Future Z voetbalschoenen is natuurlijk de FUZIONFIT+ band ter hoogte van de middenvoet. Dit is een speciale compressieband, die je voeten perfect omsluiten. Dat moet ook wel wanneer je hoge snelheden behaalt.   In de FUZIONFIT+ technologie heeft Puma een update doorgevoerd. Het gebreide materiaal strekt zich namelijk nu vanuit de middenvoet tot de opening van de enkelsok, waardoor je voeten nog beter vergrendeld zitten in de schoenen en de pasvorm nog beter is. Dit betekent dat er bovendien voor kunt kiezen om met of zonder veters te spelen. De band bestaat uit een combinatie van polyester en spandex garens en interacteert perfect met de evoKNIT enkelsok. Hiermee wordt de perfecte balans bewerkstelligd tussen compressie, comfort en duurzaamheid. Het perfecte lockdown effect is hiermee gegarandeerd. Door deze technologieën ga je niet in je schoenen schuiven en is het eerste balcontact meteen raak. 
  • Wat verder nieuw is aan de Puma Future Z 1.3 voetbalschoenen is de Nano Grip-binnenzool met inlegzool. Deze zool minimaliseert het wegglijden van de voeten in de schoenen. Hierdoor heb je meer kracht om explosieve bewegingen in meerdere richtingen te maken.
  • De bovenkant van de schoenen (het schietgedeelte) bevatten een speciale 3D structuur op de punten waar de bal het meest geraakt wordt. Deze nieuwe structuur wordt door Puma de Advanced Creator Zone genoemd. In het materiaal is een dunne laag mesh verwerkt, waardoor je voeten nog dichter bij de bal zijn. Het meshpatroon aan de zijkanten van de voetbalschoenen biedt een ultieme zachtheid, terwijl de 3D print op de laterale zijde een betere balcontrole mogelijk maakt. De Advanced Creator Zone stelt je in staat zonder beperkingen te spelen door een mix van gripstructuren die je helpen bij een perfecte balbehandeling. De upper van de schoenen bevatten daarnaast een extra laagje. Dit extra laagje wordt de GripControl technologie genoemd. Dit laagje geeft je het optimale balgevoel onder alle weersomstandigheden.
  • De Puma Future Z voetbalschoenen bevatten ook weer een kleine enkelsok, welke door Puma de evoKnit Pro sok genoemd wordt. Deze enkelsok geeft je het gevoel dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen en je schoen aanvoelt als een verlengstuk van het lichaam. De enkelsok sluit nauw aan op de voeten en enkels, waardoor je een comfortabele pasvorm hebt en ook nog eens een goede ondersteuning. 
  • Een ander kenmerk van de Puma Future Z voetbalschoenen is de zogenaamde Dynamic Motion System zoolplaat. Deze zoolplaat (gemaakt van Peba) heeft de vorm van een Z, waardoor je gewicht als het ware gereduceerd wordt. De naam zegt het al; door deze zoolplaat ben je super wendbaar. Met deze zoolplaat kun je nog beter reageren op veranderende situaties in het veld en ben je je tegenstander altijd te snel af en ook nog eens super wendpaar. De zoolplaat geeft je namelijk meer bewegingsvrijheid.
  • De Puma Future Z voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met klauwnoppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je hoge snelheden behalen, zonder grip te verliezen. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe generatie Puma Future Z 1.3 voetbalschoenen waarop vanaf nu tot en met mei verschillende sterspelers zullen spelen. Medio mei/juni lanceert het Duitse sportmerk weer een nieuwe kleurstelling van de Puma Future Z 1.3 voetbalschoenen.

Oranje/zwarte Puma Future Z 1.3 voetbalschoenen bestellen

De oranje/zwarte Puma Future Z voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie betreft de versie die ook echt door de spelers gedragen worden. Deze voetbalschoenen hebben een prijs van € 200,-. Goedkopere versies van de Puma Future Z voetbalschoenen bestel je echter al vanaf € 50,-. De schoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden, zoals de straat en zaal. Andere kleuren van de Puma Future Z voetbalschoenen zijn vaak ook al in de SALE! In alle winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering en gratis verzending!

Bestel deze voetbalschoenen direct in de officiële PUMA SHOP! 

of deze winkel! 

Oranje/Zwarte Puma Z 1.3 voetbalschoenen

Oranje/zwarte Puma Z 1.3 voetbalschoenen

Oranje/Zwarte Puma Future Z voetbalschoenen