Nieuwe Puma Future voetbalschoenen Neymar bevatten confetti print

Hoewel carnaval hier net voorbij is, heeft Puma een wel heel erg carnavaleske Puma Future 7 voetbalschoen voor Neymar JR gepresenteerd. De voetbalschoenen zijn onderdeel van de ‘’Creativity’’ serie van Puma, de schoenen die exclusief door de Braziliaanse aanvaller gedragen worden. Deze voetbalschoenen worden door de ster vanaf nu tot medio april gedragen bij zijn club (Al Hilal) en het Braziliaanse voetbalelftal. Deze voetbalschoenen worden ook gedragen door Johan Bakayoko, Jess Park, Marc Guiu, Jade Le Guilly, Gabriel Veron en Fiamma Benitez.

Geïnspireerd door de straten van Santos

De nieuwe Puma Future 7 voetbalschoenen van Neymar JR zijn geïnspireerd door de roots van de Braziliaanse aanvaller. De aanvaller speelde in de jeugdopleiding van Santos en maakte daar in 2009 zijn debuut in de hoofdmacht. De kleuren en het patroon op de voetbalschoenen zijn namelijk geïnspireerd door de kenmerkende speelstijl in de straten van Santos!  Vooral rond carnaval bruist het in de straten van Santos met opzwepende samba ritmes, die de menigte doet dansen! De straten zijn gevuld met prachtige kostuums en praalwagens, die de Braziliaanse cultuur vieren! Dit is exact een samenvatting van de nieuwe voetbalschoenen van Neymar JR. De voetbalschoen is ontheven tot abstracte kunst, waarbij de rauwe stijl van voetbal en het patroon, geïnspireerd op graffiti Pixação, zijn samengevoegd om de collectie de laatste finishing touch te geven. De voetbalschoenen zijn wit en bevatten een all-over confetti print in bruisende kleuren: blauw, oranje, geel en lichtblauw. De PWRTAPE in de vorm van een Y is oranje en hetzelfde geldt voor een deel van de zoolplaat en de noppen. Het Puma logo op de hiel van de voetbalschoenen is donkerblauw met een lichtblauwe, oranje en gele gloed. Ook in de veters van de voetbalschoenen is de confetti print verwerkt. De Puma Future 7 voetbalschoenen van Neymar bevatten uiteraard ook weer een enkelsok en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.

De kenmerken van deze voetbalschoen

De Puma Future 7 voetbalschoenen uit het Creativity pack zijn dus weer uitgerust met de PWRTAPE. Deze y-vormige tape bevindt zich op de wreef van de voetbalschoenen en zorgt voor de perfecte stabiliteit tijdens het behalen van hoge snelheden en het maken van creatieve acties. Een ander kenmerk van deze voetbalschoenen is de FUZIONFIT 360 technologie. De enkelsok van de voetbalschoenen is gemaakt van een flexibel materiaal en heeft een assymetrisch design. Hierdoor kun je de schoenen nog makkelijker aandoen. Bovendien past het materiaal zich perfect aan naar de vorm van de voeten, wat de ideale pasvorm garandeert. Het bovenwerk van de schoenen bevatten een extra 3D laagje. Dit laagje wordt de PRWPRINT technologie genoemd en zorgt dat je met een nog betere precisie kunt schieten, passen en dribbelen. De voetbalschoenen zijn verder uitgerust met een micogeperforeerde hielvulling. Hierdoor gaan je voeten niet schuiven in de schoenen. De nano-grip technologie aan de binnenkant van de schoenen versterkt dit effect. De zoolplaat wordt door Puma het Dynamic Motion System genoemd en garandeert de perfecte balans tussen tractie, stabiliteit en wendbaarheid.

Puma Future 7 voetbalschoenen Creativity pack bestellen

De nieuwe Puma Future 7 voetbalschoenen uit het Creativity pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalschoenen die door Neymar JR en de andere spelers en speelsters gedragen worden, hebben een prijs van € 239,95. Goedkopere versies bestel je echter al vanaf € 60,-. De collectie bevat ook andere items, zoals een trainingsshirt, training sweater, hoodie, trainingsbroek en andere merchandising! Directe levering!

Nieuwe Puma Future voetbalschoenen Neymar bevatten confetti print
Nieuwe Puma Future voetbalschoenen Neymar bevatten confetti print
Nieuwe Puma Future voetbalschoenen Neymar bevatten confetti print
Nieuwe Puma Future voetbalschoenen Neymar bevatten confetti print
Nieuwe Puma Future voetbalschoenen Neymar bevatten confetti print