25 januari 2021

Gele Puma Future Z voetbalschoenen GameOn pack

Ook de gele Puma Future Z voetbalschoenen zijn onderdeel van het nieuwe GameOn pack van Puma. De nieuwe Puma Future Z voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Neymar, Suarez, Bailly, Oblak, Payet en Xhaka. Bij PSV draagt ook Cody Gakpo de opvallende gele Puma Future Z voetbalschoenen uit het Game On pack. De nieuwe schoenen van het Duitse sportmerk zijn niet vor niets fel geel. In de donkere januari en februari maand is het zaak om op te vallen. In dit blog vertellen we meer over het design en de technische kenmerken van deze nieuwe silo van Puma.

Design Puma Future Z voetbalschoenen

Met deze nieuwe voetbalschoenen is de wedstrijd direct aan! De nieuwe Puma Future Z voetbalschoenen zijn fel geel met zwarte details. De zwarte details komen terug in de flitsende strepen op de schoenen en ook de band ter hoogte van de middenvoet, de zogenaamde FUZIONFIT+ is zwart. Op de zijkanten van de nieuwe Puma voetbalschoenen prijkt in het wit de naam van de schoenen: FUTURE. De Puma cat is zowel op de voorvoeten als ter hoogte van de hiel verwerkt en natuurlijk zijn ook deze kicksen van Puma uitgerust met een enkelsok. De veters van de schoenen zijn geel en hetzelfde geldt voor de zoolplaat en de noppen van de schoenen. De Future Z voetbalschoenen werden door het Duitse merk voor het eerst in december 2020 gepresenteerd en bevatten tal van nieuwe technieken om de spelers te laten accelereren. Ben je hier nog niet bekend mee, lees dan vooral verder.

Kenmerken Puma Future Z voetbalschoenen GameOn pack

De Puma Future Z voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor behendige en creatieve voetballers. Bij alle technologieën en materialen die in deze schoenen is verwerkt, is hier aan gedacht. We beginnen met het opvallendste detail van de Puma Future Z voetbalschoenen en dat is natuurlijk de FUZIONFIT+ band er hoogte van de middenvoet. Dit is een speciale compressieband, die je voeten perfect omsluiten. Dat moet ook wel wanneer je hoge snelheden behaalt. De band bestaat uit een combinatie van polyester en spandex garens en interacteert perfect met de evoKNIT enkelsok. Hiermee wordt de perfecte balans bewerkstelligd tussen compressie, comfort en duurzaamheid. Het perfecte lockdown effect is hiermee gegarandeerd. Door deze technologieën ga je niet in je schoenen schuiven en is het eerste balcontact meteen raak. Een ander kenmerk van de Puma Future Z voetbalschoenen is de zogenaamde Dynamic Motion System zoolplaat. Deze zoolplaat (gemaakt van Peba) heeft de vorm van een Z, waardoor je gewicht als het ware gereduceerd wordt. De naam zegt het al; door deze zoolplaat ben je super wendbaar. Met deze zoolplaat kun je nog beter reageren op veranderende situaties in het veld en ben je je tegenstander altijd te snel af en ook nog eens super wendpaar. De zoolplaat geeft je namelijk meer bewegingsvrijheid. De Puma Future Z voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met klauwnoppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je hoge snelheden behalen, zonder grip te verliezen. De upper van de schoenen bevatten verder nog een extra laagje. Dit extra laagje wordt de GripControl technologie genoemd. Dit laagje geeft je het optimale balgevoel onder alle weersomstandigheden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Future Z voetbalschoenen uit het Game On pack, waarvan de zwarte Puma Ultra1 voetbalschoenen ook onderdeel zijn.

Gele Puma Future Z voetbalschoenen bestellen

De gele Puma Future Z voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De dure versie van de Puma Future Z voetbalschoenen hebben een prijs van € 199,95, maar goedkopere versies van deze kicksen bestel je al vanaf € 50,-. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor kunstgras, als voor natuurgras en harde ondergronden. De schoenen kun je dit jaar ook in verschillende kleuren of colourways bestellen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze Puma Future Z voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Gele Puma Future Z voetbalschoenen