Puma lanceert Future Z BATMAN voetbalschoenen voor Neymar JR

Puma heeft een wel heel vette voetbalschoen voor Neymar JR ontwikkeld. De Braziliaan mag zich de komende weken bij Paris Saint Germain als een ware Batman wanen! De aanvaller, die een groot fan is van de superheld, maakt in de wedstrijd tegen Saint Etienne op 26 februari 2022 zijn debuut op de Puma Future Z Batman voetbalschoenen en speelt op de voetbalschoenen ongetwijfeld nog een aantal wedstrijden in de Champions League en Ligue dit seizoen. Het is natuurlijk niet toevallig dat de schoenen nu gelanceerd worden. Op 3 maart is de film ''The Batman'' namelijk te zien in alle bioscopen! Met de nieuwe Puma Batman Future Z voetbalschoenen voegt PUMA een nieuw hoofdstuk toe aan het ''Dark Knight'' verhaal!

Over zijn nieuwe aanwinst zegt Neymar JR het volgende: ''Ik ben altijd een groot fan geweest. Hij is mijn favoriete karakter. Batman is een icoon. Ik spaar al Batman memorabilia sinds ik jong ben en dit is het perfecte moment om Batman voetbalschoenen toe te voegen aan mijn collectie. De schoenen zijn fantastisch en ik kijk ernaar uit deze voetbalschoenen te dragen.'' De schoenen zijn vanaf volgende week in verschillende kleuren beschikbaar, maar Neymar draagt de komende periode de zwarte versie van de Puma Future Z Batman voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen bevatten een subtiele camouflage print en zijn verder uitgerust met oranje details. De upper (met name het FUZIONFIT+ gedeelte) en de veters bevatten een design van oranje lijnen en ook de Puma cat op de neus van de voetbalschoenen is oranje. De zoolplaat, inclusief de noppen van de voetbalschoenen zijn bovendien glimmend oranje. De enkelsok van de voetbalschoenen (EvoKnitPro Sok) is zwart. Uiteraard mag het Batman logo niet op de voetbalschoenen ontbreken. Deze staat op de lip van de schoenen. De Puma Future Z Batman voetbalschoenen bevatten de bekende materialen en technieken, die creatieve en snelle spelers in staat stellen zich nog beter te onderscheiden op het veld. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees vooral verder!

Kenmerken Puma Future Z voetbalschoenen

  • Het meest opvallende detail van de Puma Future Z voetbalschoenen is natuurlijk de FUZIONFIT+ band ter hoogte van de middenvoet. Dit is een speciale compressieband, die je voeten perfect omsluiten. Dat moet ook wel wanneer je hoge snelheden behaalt. De band bestaat uit een combinatie van polyester en spandex garens en interacteert perfect met de evoKNIT enkelsok. Hiermee wordt de perfecte balans bewerkstelligd tussen compressie, comfort en duurzaamheid. Het perfecte lockdown effect is hiermee gegarandeerd. Door deze technologieën ga je niet in je schoenen schuiven en is het eerste balcontact meteen raak.
  • De bovenkant van de schoenen (het schietgedeelte) bevatten een speciale 3D structuur op de punten waar de bal het meest geraakt wordt. Hierdoor heb je altijd een perfecte grip op de bal.  De upper van de schoenen bevatten daarnaast een extra laagje. Dit extra laagje wordt de GripControl technologie genoemd. Dit laagje geeft je het optimale balgevoel onder alle weersomstandigheden.
  • De Puma Future Z voetbalschoenen bevatten ook weer een kleine enkelsok, welke door Puma de evoKnit Pro sok genoemd wordt. Deze enkelsok geeft je het gevoel dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen en je schoen aanvoelt als een verlengstuk van het lichaam. De enkelsok sluit nauw aan op de voeten en enkels, waardoor je een comfortabele pasvorm hebt en ook nog eens een goede ondersteuning. 
  • Een ander kenmerk van de Puma Future Z voetbalschoenen is de zogenaamde Dynamic Motion System zoolplaat. Deze zoolplaat (gemaakt van Peba) heeft de vorm van een Z, waardoor je gewicht als het ware gereduceerd wordt. De naam zegt het al; door deze zoolplaat ben je super wendbaar. Met deze zoolplaat kun je nog beter reageren op veranderende situaties in het veld en ben je je tegenstander altijd te snel af en ook nog eens super wendpaar. De zoolplaat geeft je namelijk meer bewegingsvrijheid.
  • De Puma Future Z voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met klauwnoppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je hoge snelheden behalen, zonder grip te verliezen. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalschoenen waarop Neymar JR de komende wekend gaat spelen, rondom de release van de nieuwste Batman film!

Puma Future Z Batman voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma Future Z Batman voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze schoenen zijn in verschillende kleuren beschikbaar, namelijk in het wit, navy blauw en zwart. De schoenen die je kunt bestellen betreffen wel de duurste versie van de Puma Future Z voetbalschoenen. Dat zijn direct ook echt de schoenen die door Neymar Jr gedragen worden. Deze hebben een prijs van € 200,- en kun je gebruiken om te voetballen op natuurgras en kunstgras. In de onderstaande winkels vind je ook andere en goedkopere Puma Future Z voetbalschoenen. Deze bestel je al vanaf een prijs van € 50,-. Directe levering! 

Bestel deze voetbalschoenen direct in de officiële PUMA SHOP! 

of deze winkel! 

Puma Batman voetbalschoenen Neymar JR!

 

Puma lanceert Future Z BATMAN voetbalschoenen voor Neymar JR