16 januari 2020

Zwart/gele Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen | Spark pack

Ook voor PUMA is de winterstop voorbij. Het Duitse sportmerk heeft namelijk vandaag een nieuwe pack gelanceerd met de naam: PUMA SPARK! Dit pack lijkt alvast een voorschot op de zomer te zijn en om die reden hebben zowel de Puma One als de Puma Future voetbalschoenen uit dit pack een wat gewaagdere kleur. In dit blog gaan we het hebben over de nieuwe PUMA Future Netfit voetbalschoenen. Vanaf nu zien we spelers als Griezmann, Suarez, Reus, Oblak en Umtiti op de nieuwe voetbalschoenen uit het Spark pack van het Duitse sportmerk. Deze schoenen worden ongeveer tot april 2020 gedragen.

Ben je fan van deze zwart/gele Puma Future Netfit voetbalschoenen? Deze kun je direct bestellen in deze winkel of DEZE SHOP! 

Design zwart/gele Puma Future 5.1 Netfit voetbalschoenen

De Puma Future Netfit voetbalschoenen uit het Spark pack zijn, evenals de nieuwe Puma ONE voetbalschoenen een combinatie van zwart en geel. Hiermee zijn de schoenen geheel in stijl van de kleuren van het Borussia Dortmund voetbalshirt. Laat Reus nu net op deze voetbalschoenen gaan spelen en zijn schoenen matchen perfect met zijn tenue. Deze kleuren komen terug in de nettenstructuur van de upper van de nieuwe kicksen van Reus, Griezmann en Suarez. De veters van de Puma Future Netfit voetbalschoenen hebben ook de iconische donker gele kleur en wordt gekenmerkt door diagonale lijnen, die op hun beurt weer verdeeld zijn in dunnere, kleine strepen. Kenmerkend aan het design van de Puma Future Netfit voetbalschoenen de print op de hiel van de schoenen. In het donkergeel is hier de naam van de voetbalschoen verwerkt, met daaronder de PUMA cat. Het logo van Puma vormde waarschijnlijk ook de inspiratie voor de zoolplaat van de nieuwe voetbalschoenen. Deze wordt gekenmerkt door een all-over print, welke wat weg heeft van de vacht van een poema of luipaard.

Technologieën en kenmerken Puma Future 5.1 voetbalschoenen

Aan de technologieën van de nieuwe Puma Future 5.1 voetbalschoenen heeft het merk niks veranderd. Eind vorig jaar voerde het Duitse sportmerk namelijk al een aantal subtiele updates door in de Future voetbalschoenen! Benieuwd? Lees vooral verder!

De upper van de nieuwe Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen bestaat uit een volledig gebreid materiaal. Dit gebreide materiaal betreft een speciale garenmix, die zich ook nog eens aanpast aan de beweging van de voeten. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, maar ook dat het zorgt voor meer vrijheid. Wanneer je opeens van richting moet veranderen, uit moet wijken voor een tegenstander, of een creatieve actie wilt maken, dan werken de schoenen perfect mee. Met deze nieuwe structuur ben je nog behendiger. Een ander kenmerk van de de Puma Future schoenen is nog steeds het unieke vetersysteem van de schoenen. In de upper van de voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm!

De voorvoet van de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen is uitgerust met een extra vlak. Dit vlak wordt de door Puma de GripControl Pro-laag genoemd en zorgt ervoor dat je nog preciezer kunt schieten en passen met deze voetbalschoenen. Bovendien garandeert dit de perfecte aanname en eerste touch!

De zool van de Puma Future Netfit voetbalschoenen is nog steeds heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen, waarop nu spelers als Griezmann, Reus en Suarez gaan spelen. Check ook de geel/zwarte Puma One voetbalschoenen uit dit pack. 

Zwart/gele Puma Future voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De dure versie heeft voor volwassenen een prijs van EU 199,95 en voor kinderen zijn deze schoenen EU 149,95. Goedkopere versies van deze voetbalschoenen bestel je echter al vanaf EU 64,95 en in de SALE nog goedkoper. Deze voetbalschoenen zijn uiteraard ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!