11 januari 2019

De Puma Future 19 POWER UP voetbalschoenen

POWER UP heet het nieuwe pack van Puma. Zoals het woord het eigenlijk al zegt, hebben de nieuwe Puma Future 19 voetbalschoenen ook een opvallend design! Puma start het jaar dan ook goed! Het Power Up pack haalt inpiratie uit de virtuele wereld van het gamen, waar het uitspelen en winnen centraal staat! Dat moet in een voetbalwedstrijd natuurlijk ook. Bij POWER UP gaat het in het gamen vooral om het verbeteren van het karakter in prestatie of skills. Dit gebeurt in een game door een object te vinden, munten te pakken of maximaal te presteren. Deze mindset moeten spelers in het veld ook hebben om een nieuw level te halen, zodat je de hoofdpersoon bent van je eigen missie. Tot zover de inspiratie van de voetbalschoenen. Deze schoenen worden vanaf nu gedragen door Griezmann, Reus, Suarez & Arnautovic.

Vind je deze voetbalschoenen direct gruwelijk? Bestel ze exclusief in deze winkel of DEZE SHOP! 

Design Puma 19.1 Power Up voetbalschoenen - Oranje/licht blauw

Opvallen is het credo bij Puma dit jaar en dat kan over deze nieuwe PUMA Future Netfit voetbalschoenen ook zeker gezegd worden. De upper van de voetbalschoenen is fel rood (bijna oranje) met licht blauwe accenten. Deze tinten zijn geïnspireerd door het gaming, waarin deze kleuren vaak voor komen. De kleuren staan symbool voor geconcentreerd blijven en creatief te zijn! Met deze voetbalschoenen moeten beide karaktertrekken hoe dan ook tot leven komen! Het logo van Puma op de achterkant is licht blauw en ook de zoolplaat van de nieuwe Puma Future voetbalschoenen voor 2019 is licht blauw. De enkelsok van de schoenen zijn weer oranje en de noppen zijn doorzichtig. De Puma Netfit voetbalschoenen worden natuurlijk gekenmerkt door de opvallende bovenkant van de voetbalschoenen, welke gekenmerkt wordt door gaten. Deze schoenen werden door Puma voor het eerst vorig jaar geïntroduceerd en hebben vanaf dit jaar een kleine update ondergaan. Die bespreken we hieronder! 

Kenmerken PUMA Future NETFIT voetbalschoenen Power Up pack

De upper van de nieuwe Puma NETFIT voetbalschoenen uit het Attack pack zijn ook dit keer weer gemaakt van een speciaal knitted materiaal. Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het perfect om de voeten valt en je dus een ideale fit hebt. Het revolutionaire aan deze voetbalschoenen is vooral de speciale NETFIT technologie. In de upper van de nieuwe voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm! Dit systeem heeft overigens vanaf nu ook een update ondergaan. In de upper wordt de 3D Havoc structuur gecombineerd met het evoKnit pro bovenwerk. Hierdoor is de fit van de voetbalschoenen nog beter dan voorheen, heb je meer bewegingsvrijheid en een betere balcontrole. 

Een ander kenmerk van de Puma Future 2.1 voetbalschoenen is de v-vormige enkelsok van de schoenen. Deze sok wordt door PUMA de evoKNIT sok genoemd en biedt extra ondersteuning aan de enkels. Daarnaast zorgt het ook weer voor een perfecte fit. De enkelsok zorgt namelijk voor de perfecte verbinding tussen je voetbalschoenen en voeten. Je voeten en enkels voelen als het ware als één! Een ander detail van de nieuwste voetbalschoenen van Suarez, Griezmann en Reus is het lipje aan de achterkant van de schoenen en aan de voorkant. Hierdoor kan je nog makkelijker in je voetbalschoenen stappen! Last but not least bespreken we nog het onderstel van de schoenen. De nieuwe voetbalschoenen uit het POWER pack hebben niet alleen een opvallende kleur. De zool is natuurlijk ook nog eens super functioneel. Deze is heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer gruwelijke foto's van de schoenen waarop vanaf nu sterren als Griezmann, Suarez en Reus op gaan spelen. Het nieuwe pack bevat ook opvallende, nieuwe Puma One voetbalschoenen. 

Puma Future 19.1 voetbalschoenen bestellen

De eerste nieuwe Puma voetbalschoenen van 2019 kan je vanaf nu direct bestellen in de onderstaande webwinkels. Dit kan voor zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen kan je deze kicksen bestellen vanaf maat 33 tot maat 38 en voor volwassenen van maat 38 tot maat 47. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras. De top versie van deze opvallende Puma Future 19.1 voetbalschoenen heeft een prijs van € 200,-, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 45,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. 

Bestel de nieuwste Puma FUTURE POWER UP voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!