21 oktober 2019

Zwarte BALR. x Puma Future Netfit voetbalschoenen

Vandaag hebben we nieuws over een unieke collab! Puma en BALR. zijn namelijk met elkaar in zee gegaan. Vandaag hebben beide merken een speciale BALR. x PUMA collectie gelanceerd. Deze nieuwe collectie bevat onder andere super vette Puma Future Netfit voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen die worden gedragen door sterren als Griezmann, Suárez, Reus, Pépé, Skiriniar, Umtiti en vele andere sterren. Of deze PUMA x BALR. Future Netfit 4.1 voetbalschoenen ook daadwerkelijk door deze spelers gedragen gaan worden, is nog even de vraag. Deze nieuwe lijn bevat niet alleen voetbalschoenen, maar ook sneakers, een hoodie, een trainingsshirt, een trainingsbroek en een short! Benieuwd naar de nieuwe collectie? Check!

Direct fan van deze voetbalschoenen? Check de BALR. X Puma voetbalschoenen direct in deze  deze winkel of DEZE SHOP! 

 

Design Puma X BALR. voetbalschoenen

In dit blog hebben we het vooral over de nieuwe BALR. X Puma Netfit 4.1. voetbalschoenen, maar niet zonder BALR. in de schijnwerpers te zetten. BALR. is natuurlijk het door voormalig Ajax speler Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus opgerichte, internationale luxe lifestyle merk dat met name bekend staat om haar hoogwaarde fashionproducten en accessoires. Alle items van BALR. zijn geïnspireerd, gefocust en in-sync met de jonge en ambitieuze doelgroep van het luxueuze merk & hebben een link met voetbal. Hieruit vloeit dan ook de samenwerking tussen Puma en het Nederlandse merk voort. De nieuwe BALR. X Puma Netfit 4.1. voetbalschoenen zijn dan ook geheel in stijl van de kleuren van het logo en veel van de kleding van het luxueuze modemerk. Sterker nog, de voetbalschoenen ademen het BALR. DNA. De nieuwe BALR. voetbalschoenen van Puma zijn namelijk geheel zwart met witte details. De witte details komen met name terug in de Puma cat op de hiel van de voetbalschoenen. Ook de veters van de kicksen bevatten witte details. De veters zijn zwart en op de veters is in het wit het BALR. logo verwerkt. Dit logo komt ook weer terug op de enkelsok van de schoenen en op de achterkant van de hiel prijkt de leus van het merk: ''LIFE of BALR.'' Verder bevatten de schoenen een chroom/zilveren zoolplaat met noppen in dezelfde kleuren. Aan de technologieën van de Puma Future Netfit voetbalschoenen heeft het Duitse sportmerk niks veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees vooral verder!

Technologieën BALR X Puma Future NETFIT 4.1 voetbalschoenen - 

Sinds afgelopen zomer bevatten de Puma Future Netfit 4.1 voetbalschoenen een zogenaamde touchbox aan de zijkanten van de schoenen. Dit verbetert de eerste touch en zorgt er ook voor dat je nog beter kunt schieten. Deze touchbox komt terug in de 3D structuur van de upper. In de upper wordt ook de 3D Havoc structuur gecombineerd met het evoKnit pro bovenwerk. Hierdoor is de fit van de voetbalschoenen nog beter dan voorheen, heb je meer bewegingsvrijheid en een betere balcontrole. Voor de Puma Future NETFIT voetbalschoenen is de leus "However you play, lace it your way" van toepassing. Dit heeft alles te maken met het speciale vetersysteem van de Puma Future voetbalschoenen.  In de upper van de voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm! 

Een ander kenmerk van de Puma Future voetbalschoenen is de v-vormige enkelsok van de schoenen. Deze sok wordt door PUMA de evoKNIT sok genoemd en biedt extra ondersteuning aan de enkels. Daarnaast zorgt het ook weer voor een perfecte fit. De enkelsok zorgt namelijk voor de perfecte verbinding tussen je voetbalschoenen en voeten. Je voeten en enkels voelen als het ware als één! Een ander detail van de nieuwste voetbalschoenen van Suarez, Griezmann en Reus is het lipje aan de achterkant van de schoenen en aan de voorkant. Hierdoor kan je nog makkelijker in je voetbalschoenen stappen! 

Ook de zool van de voetbalschoenen is super functioneel. Deze is heel licht van gewicht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit!  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma X BALR voetbalschoenen, welke vanaf nu worden gedragen door Antoine Griezmann! 

Zwarte BALR X Puma voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma X BALR. voetbalschoenen zijn maar in een beperkte oplage door Puma geproduceerd. De schoenen zijn dan ook alleen maar beschikbaar voor volwassenen. Deze schoenen kun je vanaf nu namelijk bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47. Deze voetbalschoenen hebben een prijs van € 250,- en zijn alleen beschikbaar in de FG/AG versie, wat betekent dat je deze schoenen vooral voor natuurgras en kunstgras kunt gebruiken. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Puma BALR voetbalschoenen direct in deze winkel

 OF DEZE SHOP!