1 april 2019

De zwart/groene Puma Future Netfit Hacked Pack voetbalschoenen

Nog een aantal speelrondes te gaan in de belangrijkste competities en dan weten we wie er kampioen is en welke clubs en spelers er met de prijzen aan de haal gaan. In deze fase van het seizoen vallen de beslissingen. Dat betekent ook dat verschillende sportmerken er alles aan doen om hun spelers te laten shinen. Puma heeft voor sterren als Griezmann, Suarez, Reus, Umtiti en Kompany dan ook nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen gelanceerd. Deze schoenen zijn onderdeel van het nieuwe ''Hacked pack'' van Puma, waarbij alles in het teken staat van het blootleggen van de geheimen van de tegenstander en daardoor belangrijke prijzen te gaan winnen. Benieuwd naar deze schoenen? We bespreken het hieronder!

Vind je deze Puma Future Netfit Hacked Pack voetbalschoenen direct vet? Bestel ze exclusief in deze winkel of DEZE SHOP! 

Design zwart/fel groene Puma Hacked Pack voetbalschoenen

De nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen hebben als thema ''hacken.'' In deze fase van het seizoen is het des te belangrijker om alle informatie van je tegenstander verzameld te hebben en met die kennis een voorsprong uit te bouwen en successen te behalen. De kleuren van de nieuwe voetbalschoenen zijn geïnspireerd door E-Sports. De nieuwe schoenen zijn een combinatie van fel groen (Green Gecko) en zwart. De upper van de nieuwe Futures is zwart met vooral aan de onderkant camouflage achtige vlekken in het fel groen. De Puma Future Netfit voetbalschoenen staan natuurlijk ook bekend om de gaten in de upper. Daar vertellen we straks meer over. Het Puma logo prijkt op de achterkant van de schoenen in het lichtgroen en opnieuw zijn de kicksen uitgerust met een enkelsok. Zelfs de veters van de schoenen zijn een combinatie van zwart en fel groen en deze kleuren zijn ook weer te vinden in de zoolplaat en noppen van de schoenen. Het onderstel van de voetbalschoenen is echter overwegend fel groen met subtiele zwarte accenten. Qua technologieën en accenten is er weinig aan de nieuwe Puma voetbalschoenen veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee? Check uitgebreid alle kenmerken van de schoen hieronder!

Kenmerken PUMA Future NETFIT voetbalschoenen Hacked pack

De upper van de nieuwe Puma NETFIT voetbalschoenen uit het Hacked pack zijn ook dit keer weer gemaakt van een speciaal knitted materiaal. Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het perfect om de voeten valt en je dus een ideale fit hebt. Het revolutionaire aan deze voetbalschoenen is vooral de speciale NETFIT technologie. We hadden het er in het bovenstaande al over. In de upper van de nieuwe voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm! In de upper wordt ook de 3D Havoc structuur gecombineerd met het evoKnit pro bovenwerk. Hierdoor is de fit van de voetbalschoenen nog beter dan voorheen, heb je meer bewegingsvrijheid en een betere balcontrole. 

Een ander kenmerk van de Puma Future voetbalschoenen is de v-vormige enkelsok van de schoenen. Deze sok wordt door PUMA de evoKNIT sok genoemd en biedt extra ondersteuning aan de enkels. Daarnaast zorgt het ook weer voor een perfecte fit. De enkelsok zorgt namelijk voor de perfecte verbinding tussen je voetbalschoenen en voeten. Je voeten en enkels voelen als het ware als één! Een ander detail van de nieuwste voetbalschoenen van Suarez, Griezmann en Reus is het lipje aan de achterkant van de schoenen en aan de voorkant. Hierdoor kan je nog makkelijker in je voetbalschoenen stappen! 

De nieuwe voetbalschoenen uit het HACKED pack hebben niet alleen een opvallende kleur. De zool is natuurlijk ook nog eens super functioneel. Deze is heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen van spelers als Suarez, Griezmann, Reus en vele andere sterren. Het Hacked pack van Puma bevat natuurlijk ook nieuwe Puma ONE voetbalschoenen in dezelfde kleurstelling. 

Puma Future Netfit voetbalschoenen Hacked Pack bestellen

De nieuwe Puma Future voetbalschoenen uit het Hacked pack kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van de duurste voetbalschoenen is € 200,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 60,-. De schoenen zijn beschikbaar voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. Bovendien kan je de voetbalschoenen laten personaliseren en in deze shop vind je ook nog tal van andere voetbalschoenen. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!