14 februari 2019

Puma lanceert special edition Antoine Griezmann MVP Future voetbalschoenen

Vandaag heeft Puma een nieuwe pack uitgebracht, het MVP pack. De timing van de lancering is niet geheel ontoevallig. Komend weekend vindt namelijk de wedstrijd tussen de All Stars in het basketbal plaats. Het MVP pack bevat nieuwe voetbalschoenen voor twee basketbalfans, namelijk Antoine Griezmann en Romelu Lukaku. In dit blog gaan we het hebben over de nieuwe FUTURE voetbalschoenen van Griezmann. Op deze nieuwe schoenen speelt Griezmann komend weekend voor het eerst in de wedstrijd tegen Vallecano komend weekend. Check hieronder alle details van de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen van Griezmann of check de MVP voetbalschoenen van Lukaku. 

Vind je deze voetbalschoenen direct super gruwelijk? Bestel ze dan deze winkel of DEZE SHOP! 

Design Antoine Griezmann Puma Future voetbalschoenen - MVP PACK

Antoine Griezmann is groots fan van basketbal in de Verenigde Staten en bezoekt zo nu en dan een wedstrijd in de States. De Franse middenvelder heeft zelfs een klein basketbalveldje in zijn tuin. De All Star wedstrijd vindt komend weekend plaats in het Spectrum Centre in Charlotte, North Carolina. De voetbalschoenen uit het pack zijn geïnspireerd door de kleuren van de bespeler van het stadion, namelijk de Charlotte Hornets. De basketbalclub draagt namelijk een basketbalshirt in de kleuren licht blauw, paars en oranje. Deze kleuren komen ook geheel terug in de nieuwe Puma Future Netfit MVP voetbalschoenen van Antoine Griezmann. De upper van de nieuwe voetbalschoenen van de Franse middenvelder is zwart en de paarse & oranje accenten komen met name terug in de veters en de zoolplaat van de voetbalschoenen. De rechter voetbalschoen heeft namelijk een oranje zoolplaat en de andere schoen heeft een oranje zoolplaat. Een ander mooi detail in de veters is dat de letters MVP in de veters zijn verwerkt. In de bovenkant van de voetbalschoenen is ook een all-over print van sterren verwerkt en in de zool staan ook weer de letters MVP. De binnenzool bevat bovendien een afbeelding van een basketbalveldje. Qua technologieën is er niks aan de voetbalschoenen veranderd. Wil je daar meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Kenmerken PUMA Future NETFIT voetbalschoenen MVP pack

De upper van de Puma Griezmann NETFIT voetbalschoenen uit het MVP pack zijn ook dit keer weer gemaakt van een speciaal knitted materiaal. Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het perfect om de voeten valt en je dus een ideale fit hebt. Het revolutionaire aan deze voetbalschoenen is vooral de speciale NETFIT technologie. In de upper van de nieuwe voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm! Dit systeem heeft overigens vanaf nu ook een update ondergaan. In de upper wordt de 3D Havoc structuur gecombineerd met het evoKnit pro bovenwerk. Hierdoor is de fit van de voetbalschoenen nog beter dan voorheen, heb je meer bewegingsvrijheid en een betere balcontrole. 

Een ander kenmerk van de Puma Future 2.1 voetbalschoenen is de v-vormige enkelsok van de schoenen. Deze sok wordt door PUMA de evoKNIT sok genoemd en biedt extra ondersteuning aan de enkels. Daarnaast zorgt het ook weer voor een perfecte fit. De enkelsok zorgt namelijk voor de perfecte verbinding tussen je voetbalschoenen en voeten. Je voeten en enkels voelen als het ware als één! Een ander detail van de nieuwste voetbalschoenen van Griezmann is het lipje aan de achterkant van de schoenen en aan de voorkant. Hierdoor kan je nog makkelijker in je voetbalschoenen stappen! 

Last but not least bespreken we nog het onderstel van de schoenen. Deze voetbalschoenen hebben dus opvallende kleuren. De rechter schoen heeft een oranje zoolplaat en de linker zool is paars. De zool is natuurlijk ook functioneel. Deze is heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer  foto's van de schoenen waarop vanaf nu Griezmann speelt. Normaliter dragen spelers als Suarez, Kompany en Reus ook de Puma Future Netfit voetbalschoenen. Deze spelers dragen echter de fel oranje voetbalschoenen uit het Power Up pack! 

Puma Future MVP Griezmann voetbalschoenen bestellen

De nieuwste voetbalschoenen van Griezmann uit het MVP pack zijn alleen in een limited edition uitgebracht. Dit betekent ook nog eens dat deze voetbalschoenen vrij prijzig zijn. De schoenen hebben namelijk een prijs van € 250,- en zijn alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten 39 tot en met 48. Bovendien zijn de schoenen alleen uitgebracht voor natuurgras. Wil je goedkopere Puma Future voetbalschoenen bestellen? Dan kan dat ook in de onderstaande winkels vanaf een prijs van € 50,-. Hier kan je schoenen ook laten personaliseren.  Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Puma MVP voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!