3 oktober 2017

PUMA lanceert nieuwe PUMA ONE 17.1 voetbalschoenen

PUMA gaat voor klassiek, met deze nieuwe voetbalschoenen! Ook bij Puma is het doorgedrongen dat zwart weer helemaal terug is. PUMA speelt op deze trend in en brengt de PUMA ONE 17.1 voetbalschoenen uit in een volledig zwarte kleur. De schoen zal worden gedragen door Vincent Kompany en Cesc Fàbregas.

Nu al overtuigd van deze gloednieuwe schoen? Koop de PUMA ONE voetbalschoenen dan in deze SHOP of in deze STORE

Design PUMA ONE 17.1 zwart

PUMA introduceert de nieuwste versie van de PUMA ONE. Het is een gewaagde lancering waarbij het spel voorop wordt gezet, en tegelijkertijd een nieuw begin voor het Duitse merk wordt gemarkeerd. PUMA ONE is ontworpen om jou alles in één schoen te bieden, hier meer over bij het kopje kenmerken!

De schoen heeft een volledig zwarte kleur met zilverkleurige en witte details erin verwerkt. Aan de binnekant van de schoen staat het PUMA logo afgebeeld in het wit en is er een ‘premium leather’ teken in het leer gedrukt. De sok van de schoen is ook zwart, samen met de zool en het noppenwerk. De achterkant van de voetbalschoen bevat een diamantvormig 3D reliëf. Tot slot heeft PUMA de Form Strip zo gemaakt, met een glanzende, doorzichtige print, dat die alleen glinstert wanneer er een cameraflits opkomt.

Design PUMA ONE 17.1 zwart

ONE is ontworpen voor de speler die hoge veel eisen stelt aan zijn schoenen. Voor de speler die een voorkeur heeft voor een comfortabele fit en een superieure touch op de bal. Voor de speler die een ongekende snelheid wilt halen. Met de ONE aan je voeten krijg je een compleet creatieve controle, in elke spelsituatie.

De schoen is bevat een premium lederen bovendeel voor een superieure touch. De schoen is uitgerust met een premium bovendeel, gemaakt van licht, zacht en flexibel LEGEND leer van de beste kwaliteit. Het leer zorgt voor een comfortabel gevoel om de voet heen en optimaal balgevoel. De veters zijn vastgemaakt aan de speciale support straps. Deze support straps zorgen ervoor dat de schoen volledig naar je voet gaat staan. De hiel is gemaakt van een combinatie van mesh en synthetische vezels, om je te voorzien van stabiliteit en een verbeterde fit.

ONE 17.1 is ontworpen met een evoKNIT sok. Deze sok samen met het zachte leer zorgen ervoor dat de schoen als gegoten zit en een deel van je lichaam is. De zool is gemaakt van een licht en flexibel Pebax materiaal. Dit draagt bij aan de snelheid van de schoen. De noppensamenstelling is ook op dit fenomeen gefocust en is zo gemaakt dat deze voor meer snelheid zorgen. PUMA levert de voetbalschoen met 2 verschillende zolen, 1 voor nog meer comfort en 1 voor een nog explosievere snelheid. 

PUMA ONE 17.1 zwart kopen

Hou je echt van klassieke leren voetbalschoenen? Dan zijn dit de PUMA’s voor jou! Haal je PUMA ONE zwarte voetbalschoenen dan in deze SHOP of deze STORE!

Wees er snel bij want de voorraad is beperkt. De prijs is 199,95 voor de duurste versie