Oranje/gele Puma ONE 20 voetbalschoenen | Rise pack

Puma heeft afgelopen week nieuwe oranje/gele Puma ONE 20 voetbalschoenen gelanceerd. Deze schoenen zijn onderdeel van het zogenaamde RISE pack van het Duitse sportmerk. De oranje/gele Puma One voetbalschoenen worden tot het eind van het seizoen 2019/2020 en in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 gedragen door spelers als Sergio Augero, Leno, Koulibaly, Silva, Buffon, Chiellini, Giroud, Witsel, Fabregas, Balotelli en nog meer sterspelers bij hun club of nationale elftal.

 

Design Puma ONE 20 voetbalschoenen | Rise pack

De nieuwe Puma One 20 voetbalschoenen hebben fleurige kleuren en dat heeft alles te maken met de naam van het nieuwe pack van Puma, het Rise pack! Dit is niet alleen een verwijzing dat de grote competities weer begonnen zijn, maar ook naar zonsopgang. De dagen zijn weer langer en dat betekent dat we nog vroeger van een mooie zonsopgang kunnen genieten. De Puma One voetbalschoenen zijn dan ook geheel in stijl van de kleuren van dit natuurtafereel. De Puma One voetbalschoenen zijn namelijk een combinatie van oranje/fel rood en geel. De rechterschoen is aan de rechter zijkant oranje/feel rood en aan de andere kant fel geel. Op de linker schoen zijn deze kleuren omgedraaid. De zijkanten van de nieuwe kicksen bevatten de Puma Formstripe in dezelfde kleuren als de voetbalschoenen en ook dit jaar bevatten de schoenen een enkelsokje.

Features en kenmerken Puma One 20 voetbalschoenen

Qua features heeft Puma niks veranderd. Ben je nog niet bekend met alle voordelen van de nieuwste Puma ONE 20 voetbalschoenen uit het RISE pack, check hier de details:

  • De upper van de Puma One voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor hebben de nieuwe voetbalschoenen van een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! De Puma ONE voetbalschoenen bevatten ook weer een extra laagje leer ter hoogte van de delen (vooral de wreef) waarmee het meest geschoten wordt. Dit geeft niet alleen een zacht gevoel, maar zorgt er ook voor dat de schoenen direct de vorm van de voeten aannemen. In het leer zijn ook 3D achtige golven verwerkt, zodat spelers een nog betere grip hebben.
  • De achterkant van de PUME ONE 20 voetbalschoenen zijn uitgerust met een speciale hielkap. De hielkap van de Puma One voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit.
  • Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie. Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf bepalen hoe los of strak je je Puma voetbalschoenen vetert.
  • Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de PUMA ONE voetbalschoen ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is bovendien uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. De bevinden zich zowel ter hoogte van de voorkant als de achterkant van de instap.
  • Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de oranje/gele PUMA ONE voetbalschoenen, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aguero, Buffon, Koulibaly, Leno en andere spelers. Het Rise pack bevat ook nieuwe oranje/gele Puma Future voetbalschoenen. 

Puma ONE 20 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma ONE voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. De dure versie van de voetbalschoenen is € 199,95, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. Deze oranje/gele voetbalschoenen zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en kun je ook voor verschillende ondergronden kopen: natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Bovendien zijn de schoenen beschikbaar in andere kleurencombinaties. In de onderstaande shops kun je de Puma One schoenen ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of deze winkel