Ieder jaar lanceert Puma een speciaal ECLIPSE pack! Ook dit jaar heeft het Duitse sportmerk weer een nieuw Eclipse pack gelanceerd. Dit is niets anders dan een update van het assortiment zwarte voetbalschoenen van het merk. De Puma ONE voetbalschoenen en de Puma Future Netfit voetbalschoenen zijn vanaf nu dus weer in een geheel zwarte versie beschikbaar. In dit blog bespreken we het design en de functionaliteiten van de zwarte Puma ONE voetbalschoenen. Deze schoenen worden vrijwel niet door sterspelers gedragen. Spelers als Aguero, Maguire, Buffon, Witsel, Chiellini en David Silva dragen namelijk de gele Puma One voetbalschoenen uit het Spark Pack.

Direct fan van deze zwarte Puma One voetbalschoenen? Bestel deze al vanaf € 50,- in DEZE SHOP of deze winkel

Design Puma ONE 20.1 voetbalschoenen | Eclipse pack

Het Eclipse pack is dan ook vooral uitgebracht voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen en gelukkig zijn dat er genoeg. Voor de liefhebbers van een stukje sterrenkunde, de naam van het nieuwe pack is een verwijzing naar de zonsverduistering. Dit gebeurt als de zon, de maan en aarde op één lijn staan. Dan is de zon vanaf een plek op aarde gezien bedekt door de maan. Het zonlicht bereikt dan niet meer de aarde. Een deel van de aarde is door de maan verduisterd, waardoor het donker is. Dit heeft PUMA opnieuw vertaald naar zwarte voetbalschoenen. Alle details van de nieuwe PUMA One voetbalschoenen zijn dan ook zwart. Dit geldt vooral voor de upper en veters van de voetbalschoenen. De zoolplaat van de schoenen is namelijk grijs en de noppen hebben een blauwe gloed. Door de kleur staan de schoenen wat meer in de schaduw van de in januari gelanceerde, gele Puma ONE voetbalschoenen. Dit betekent natuurlijk niet dat de schoenen minder mooi zijn en al helemaal niet dat deze minder technologieën bevatten. Die zijn er nog steeds. Ben je nog niet bekend met de kenmerken van de Puma One 20.1 voetbalschoenen? Lees hieronder verder!

Nieuwe technologieën en updates Puma One 20 voetbalschoenen

De upper van de zwarte Puma One voetbalschoenen zijn opnieuw gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor hebben de voetbalschoenen van een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! De nieuwe Puma ONE voetbalschoenen bevatten ook weer een extra laagje leer ter hoogte van de delen (vooral de wreef) waarmee het meest geschoten wordt. Dit geeft niet alleen een zacht gevoel, maar zorgt er ook voor dat de schoenen direct de vorm van de voeten aannemen. In het leer zijn ook 3D achtige golven verwerkt, zodat je een nog betere grip op de bal hebt, wanneer je passt en schiet. Een andere kenmerk van de schoenen is de SPRINTWEB technologie. Dit is een super sterke structuur van geweven materiaal op de upper van de schoenen. Door de combinatie met kangoeroeleer is er een ideale balans tussen snelheid, creativiteit en balans met deze voetbalschoenen. 

De achterkant van de schoenen zijn voorzien van een speciale hielkap. De hielkap van de Puma One voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit. Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie. Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf bepalen hoe los of strak je je Puma voetbalschoenen vetert.

Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de nieuwe zwart/groene PUMA ONE voetbalschoen ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is ook uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. De bevinden zich zowel ter hoogte van de voorkant als de achterkant van de instap. Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! Verder bevatten de schoenen een externe hielkap, wat weer zorgt voor dat extra beetje stabiliteit en ondersteuning. De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe zwarte, Puma One voetbalschoenen uit het Eclipse pack. Dit pack bevat ook zwarte Puma Future Netfit voetbalschoenen. 

Zwarte Puma ONE voetbalschoenen bestellen

Deze zwarte Puma voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de dure versie van de schoenen is € 200,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,- voor kinderen. De goedkopere voetbalschoenen bevatten wel minder technologieën, maar zijn natuurlijk nog wel perfect om mee te trainen of wedstrijden mee te spelen. De schoen is ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de zwarte PUMA ONE voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of deze winkel