14 september 2019

De zwart/gele Puma ONE voetbalschoenen RUSH pack

De sterspelers van PUMA dragen vanaf nu gele voetbalschoenen. Het Duitse sportmerk heeft namelijk het nieuwe RUSH pack gelanceerd. Onderdeel van dit nieuwe pack zijn ook weer nieuwe Puma ONE evoKnit voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Sergio Agüero, David Silva, Gianluigi Buffon, Kalidou Koulibaly, Witsel, Chiellini en Giroud. Het ''Rush Pack'' is het laatste pack van Puma dat door deze spelers gedragen worden. Pas begin 2020 lanceert Puma weer nieuwe voetbalschoenen voor deze sterren. De herfst heeft zijn intrede gedaan. Dat betekent dat de dagen korter worden en het eerder wordt. Het is dus zaak dat voetbalschoenen nog meer opvallen! Dat mag van de nieuwe Puma One voetbalschoenen uit het RUSH pack zeker gezegd worden.

Vind je deze voetbalschoenen direct super vet? Bestel ze exclusief in in DEZE SHOP of deze winkel

Design PUMA One 5.1 voetbalschoenen Rush pack

De nieuwe Puma ONE Evoknit voetbalschoenen bevat namelijk neon gele accenten, waardoor deze schoenen direct opvallen. De upper van de voetbalschoenen is een combinatie van neon, zwart en wit. De upper wordt gekenmerkt door een design van dunne, zwart en neon gele flitsende strepen, waardoor de Puma Formstripe doorheen loopt met een hexagon achtig design. De andere kant van de schoen is dan weer overwegend wit. Dit is het gedeelte dat gemaakt is van kangoeroeleer en het bovenste gedeelte van de schoen is zwart. De zoolplaat van de nieuwe Puma One voetbalschoenen is overwegend neon geel met grijze noppen en sprintframe. Ben je nog niet bekend met de technologieën van de Puma One 5.1 voetbalschoenen? We bespreken ze nog even kort hieronder!

Technologieën en materialen Puma Rush Pack voetbalschoenen

De upper van de geel/zwart/witte Puma One voetbalschoenen uit het RUSH PACK zijn opnieuw gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor hebben de nieuwe voetbalschoenen van een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! De nieuwe Puma ONE voetbalschoenen bevatten ook weer een extra laagje leer ter hoogte van de delen (vooral de wreef) waarmee het meest geschoten wordt. Dit geeft niet alleen een zacht gevoel, maar zorgt er ook voor dat de schoenen direct de vorm van de voeten aannemen. In het leer zijn ook 3D achtige golven verwerkt, zodat spelers een nog betere grip hebben. 

De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met een speciale hielkap. De hielkap van de Puma One voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit. Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie. Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf bepalen hoe los of strak je je Puma voetbalschoenen vetert.

Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de nieuwe zwart/groene PUMA ONE voetbalschoen uit het RUSH PACK ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is bovendien uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. De bevinden zich zowel ter hoogte van de voorkant als de achterkant van de instap. Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! Verder bevatten de schoenen een externe hielkap, wat weer zorgt voor dat extra beetje stabiliteit en ondersteuning. De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid! 

Puma ONE voetbalschoenen Rush pack kopen

De nieuwe, zwart/geel/witte Puma One voetbalschoenen uit het RUSH pack kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De schoenen zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. De goedkope versie (de 5.3 versie) heeft een prijs van € 60,- voor kinderen en de duurste versie van de voetbalschoenen is € 220,-. De duurdere voetbalschoenen bevatten wel meer technologieën. Deze schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden en zijn beschikbaar voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of deze winkel