Harry Maguire speelt vanaf nu op Puma One voetbalschoenen

Harry Maguire heeft opnieuw een opvallende transfer gemaakt. Na afgelopen zomer van Leicester City naar Manchester United te zijn getransfereerd, was het deze week tijd voor een nieuwe move voor de Engelse international. De verdediger van het nationale voetbalelftal van Engeland stapt namelijk over van Nike naar Puma. Dit betekent dat de verdediger zijn Nike Tiempo voetbalschoenen aan de wilgen kan hangen. Vanaf nu speelt Maguire namelijk op de ONE voetbalschoenen Puma. Dit maakte het Duitse sportmerk vandaag middels een speciaal communiqué bekend.

Na Matthijs de Ligt is Maguire de duurste verdediger in de wereld. De Engelse international transfereerde afgelopen zomer voor een bedrag van maar liefst 80 miljoen pond van Leicester City naar Manchester United. De centrum verdediger speelde in totaal meer dan 100 wedstrijden voor Hull City, Leicester City en Manchester United en speelde ook al meer dan 25 interlands voor het Engelse voetbalelftal. Uiteraard hebben we ook nog een reactie op de move van Nike naar Puma: ''Het is een eer om voor zo'n groot merk te tekenen. Zowel bij Manchester United als bij het nationale elftal ben ik gemotiveerd om te goed te presteren. Daarom is het belangrijk dat ik samenwerk met een partner die past bij mijn ambities. De voetbalschoenen van Puma staan voor innovatie en comfort. Ik kijk ernaar uit om deze voetbalschoenen te gaan dragen.'' Harry Maguire draagt de Puma One voetbalschoenen vanaf nu in al zijn wedstrijden voor United en Engeland, dus ook tijdens Euro 2020.

Puma liet de transfer van Maguire ook niet geruisloos aan zich voorbij gaan. Het huurde een artiest uit Manchester (AKSE) in om realistische muurschilderingen van Maguire te maken in het Northern Quarter in Manchester met als toepasselijke titel: ''THIS IS THE ONE.'' De titel verwijst niet alleen naar de naam van de voetbalschoenen, maar ook naar zijn club, Manchester United!

Wil je net als Maguire op de nieuwe Puma One voetbalschoenen schitteren? Bestel de schoenen exclusief in DEZE SHOP of deze winkel