Puma heeft een nieuw pack gelanceerd. Het nieuwe Puma ''Hacked Pack'' is de opvolger van het ''Power Up'' pack en bevat ook nieuwe Puma One voetbalschoenen. Deze nieuwe voetbalschoenen worden in de laatste fase van het seizoen 2018-2019 gedragen door spelers als Sergio Agüero, Romelu Lukaku, Gianligui Buffon, David Silva, Olivier Giroud en Mario Balotelli. In dit blog bespreken we alle ins en outs van de nieuwe voetbalschoenen van deze sterspelers.

Ben je direct fan van deze vette Puma One Hacked Pack voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in in DEZE SHOP of deze winkel

Design groen/zwarte Puma ONE voetbalschoenen - Hacked Pack

Het Puma Hacked Pack staat dus geheel in het teken van ''hacken.'' Met deze schoenen moeten de sterspelers zich door de verdediging van een tegenstander boren om het verschil te maken. Daartoe zijn informatie en kennis de sleutel. In deze beslissende fase van verschillende competities moeten de spelers alle informatie voor handen hebben om hun tegenstander te kraken. De kleuren van de nieuwe Puma One voetbalschoenen zijn dan ook geïnspireerd door kleuren uit de wereld van E-Sports. De nieuwe Puma One voetbalschoenen uit het ''Hacked Pack'' zijn dan ook een combinatie van zwart en fel groen, populaire kleuren in deze wereld. De tint groen heeft wordt door Puma ''Green Gecko'' genoemd. De upper van de schoenen heeft een all-over camouflage print in het groen en zwart. De Puma formstripe op de zijkanten van de schoenen is zwart en bevat een zilveren omlijning. Uiteraard zijn deze voetbalschoenen ook weer uitgerust met de zogenaamde evoKnit sok. Opvallend is dat op het onderstel van deze nieuwe kicksen ook een all-over camo print verwerkt is. De noppen zijn fel groen met een doorzichtig effect. Qua technologieën en materialen is er weinig aan de voetbalschoen veranderd. Was je hier nog niet bekend mee? Check het hieronder!

Technologieën en materialen Puma One Hacked Pack voetbalschoenen

De upper van de Puma One voetbalschoenen uit het Hack Pack zijn opnieuw gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor hebben de nieuwe voetbalschoenen van een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! Nieuw aan de schoenen is een extra laagje leer ter hoogte van de delen (vooral de wreef) waarmee het meest geschoten wordt. Dit geeft niet alleen een zacht gevoel, maar zorgt er ook voor dat de schoenen direct de vorm van de voeten aannemen. In het leer zijn ook 3D achtige golven verwerkt, zodat spelers een nog betere grip hebben. 

De achterkant van de schoenen is uitgerust met een speciale hielkap. De hielkap van de Puma One voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit. Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie. Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf bepalen hoe los of strak je je Puma voetbalschoenen vetert.

Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de nieuwe zwart/groene PUMA ONE voetbalschoen uit het HACKED pack ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is bovendien uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. De bevinden zich zowel ter hoogte van de voorkant als de achterkant van de instap. Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! Verder bevatten de schoenen een externe hielkap, wat weer zorgt voor dat extra beetje stabiliteit en ondersteuning. De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze gave zwart/groen Puma One Hacked Pack voetbalschoenen. Dit pack bevat natuurlijk ook nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen in dezelfde kleurstelling. 

Puma ONE Hacked Pack voetbalschoenen kopen

De nieuwe Puma One Hacked Pack voetbalschoenen kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. De prijs van de voetbalschoenen die de sterren dragen is € 200,-, maar goedkopere versies van de schoen bestel je al vanaf € 50,-. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgras of harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je je Puma voetbalschoenen ook laten personaliseren en vind je ook nog tal van andere gave kicksen. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste PUMA ONE Power Up voetbalschoenen in DEZE SHOP

of deze winkel