PUMA ONE voetbalschoenen

We brachten twee maanden geleden al het nieuws. Sinds vandaag is het officieel door de lancering van de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen. Deze nieuwe silo van het Duitse sportmerk vervangen de evoSPEED en evoTOUCH voetbalschoenen van het merk. Vanaf nu gaan spelers als Griezmann, Aguero, Reus, Fabregas, Cazorla, Bellerin, Nacho en Lallana op deze nieuwe PUMA ONE schoenen spelen. Deze nieuwe kicksen staan geheel in het teken van de leus: ''FIT – FAST – FEEL.'' Puma heeft afgelopen weekend direct de eerste Puma ONE schoen gelanceerd. Check hieronder alles over het design, de functionaliteiten en de voordelen van deze nieuwe schoen van Puma. Check bovendien waar je deze exclusief kan kopen!

Direct enthousiast over de PUMA ONE voetbalschoenen. Check ze direct in deze SHOP! 

Design Puma ONE voetbalschoenen

Voordat we het design bespreken, is het belangrijk de gedachte achter deze nieuwe silo van Puma te bespreken. In het hedendaagse voetbal zijn voetballers niet meer goed in één ding, maar hebben ze juist meerdere kwaliteit. Met dat feit in het achterhoofd, heeft Puma een schoen gelanceerd, waarin alle aspecten van het voetbal samen moeten komen. In het proces naar de lancering van de nieuwe PUMA ONE voetbalschoenen, is er uitgebreid getest met Griezmann, voetballers uit verschillende jeugdelftallen en jonge voetballers. Uit dit uitgebreide onderzoek kwam de conclusie dat er behoefte is aan een schoen, die een perfecte pasvorm heeft, waar je snelheid mee kan maken en waarmee je een ideaal gevoel hebt aan de bal. De nieuwe Puma ONE schoenen staan dan ook geheel in het teken van FIT, FEEL, FAST!

De nieuwe PUMA One voetbalschoenen zijn overwegend wit en bevatten een shiny PUMA formstripe over de zijkanten van de schoenen. Deze formstripe heeft is zwart met een zilveren omlijning. Opvallend aan deze formstripe is dat deze gaat glinsteren, wanneer de schoenen geflitst worden door een camera. Reden hiervan is dat de formstripe uitgerust is met een doorzichtige dunne print. Verder bevatten deze kicksen een zwarte enkelsok en een oranje onderstel met langwerpige, zwarte noppen. De nieuwe Puma ONE schoenen zijn bovendien uitgerust met witte veters. Wil je juist weten wat deze schoenen uniek maakt? Check hieronder alle kenmerken van deze kicksen.

Functionaliteiten Puma ONE voetbalschoenen

Deze ''alles in 1'' voetbalschoenen bevat een bijna volledig leren bovenlaag. Dit betreft niet zo maar leer, maar een super zacht, licht en flexibel leer, welke zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor is het eerste balgevoel optimaal en sta je nog beter in contact met de bal. Dit komt onder andere door de perfecte fit. De witte veters van de schoenen staan ook direct in verbinding met de schoen en zijn vastgemaakt middels speciale straps. Ook hier heeft Puma over nagedacht. Hierdoor is de pasvorm rondom de middenvoet nog beter. Bovendien komt dit de stabiliteit rondom dit deel van de voet ten goede. De hiel van de schoenen bestaat niet uit leer. Bij dit deel van de schoenen heeft het Duitse sportmerk gekozen voor synthetische vezels en mesh, zodat ook de hiel op zijn plaats blijft in de schoenen. De enkelsok op de voetbalschoenen van PUMA wordt de evoKNIT sok genoemd. De sok zorgt bij alle schoenen ervoor dat je enkels en voeten als één lichaamsdeel aanvoelen en de schoen dus onderdeel van je lichaam is. Hierdoor ben je je niet alleen bewuster van al je bewegingen, het zorgt ook voor een perfecte pasvorm rondom de enkels. Hierdoor heb je een nog betere balbehandeling. Het bovendeel van de schoenen staat dus geheel in het teken van FIT en FEEL!

Dan nog even de onderkant van de schoenen. Deze zijn, zoals we weer van Puma gewend zijn, gemaakt van een Pebax zool. Kenmerkend aan deze pebax zool is dat deze super licht is en in het teken staat van snelheid. De langwerpige zwarte noppen zorgen ook dat je op deze nieuwe Puma kicksen kan vlammen! Bijkomend voordeel is dat je bij de schoenen twee paar zolen ontvangt. Een van deze binnenzolen is puur voor snelheid en de andere is puur voor comfort. De onderzool van de schoenen staat in het teken van FAST.

PUMA One voetbalschoenen kopen

De nieuwe Puma ONE voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. Dit kan zowel voor kunstgras als voor normaal gras. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze schoenen kan je kopen in de maten 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De duurste voetbalschoenen hebben een prijs van € 199,95 en de goedkopere versie scoor je al vanaf € 54,95. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe PUMA ONE voetbalschoenen direct in deze SHOP!