26 oktober 2018

Blauwe Puma ONE 1 voetbalschoenen - STUN PACK

Het Puma STUN pack is ON! Het Duitse sportmerk heeft deze maand een nieuw pack uitgebracht, waaronder ook nieuwe Puma One voetbalschoenen. Op deze nieuwe voetbalschoenen spelen sterren als Lukaku (Manchester United), Giroud (Chelsea), Aguero (Manchester City) en Bellerin (Arsenal) hun wedstriijden voor hun clubs en nationale elftallen vanaf oktober 2018. Het nieuwe STUN pack van Puma staat geheel in het teken van de donkere herfst en winterdagen. De doordeweekse wedstrijden vinden deze periode in het donker plaats en dat betekent dat voetbalschoenen nog beter op moeten vallen! Qua design is dat zeker gelukt met de nieuwe Puma ONE voetbalschoenen uit het STUN pack! Hieronder bespreken we zowel het design als de technologieën van de nieuwste schoenen.

Wil je ook direct shinen op deze opvallende Puma One voetbalschoenen? Bestel deze kicksen uit het Stun pack in deze winkel of deze SHOP!

Design blauwe Puma ONE 1 voetbalschoenen - STUN PACK

De derde generatie PUMA ONE 1 voetbalschoenen focust zich op ieder aspect van de wedstrijd, van aanvallen tot snelheid tot het perfecte balgevoel! FIT, FAST, FEEL is het credo Hoe dit tot uiting komt, hebben we het straks over. Het design van de nieuwe Puma ONE voetbalschoenen is ook echt STUNNING! De nieuwe Puma ONE voetbalschoenen zijn een combinatie van blauw, zilver en peacoat. De upper van de nieuwe Puma voetbalschoenen heeft een turquoise tint blauw, welke middels een speciale gloed overloopt in het donkerblauw. Dit effect spreidt zich naar de zijkanten, de onderkant en het bovenste gedeelte van de nieuwste Puma One voetbalschoenen. Verder  bevatten de zijkanten van de nieuwste Puma One voetbalschoenen een zilveren trademark teken van het merk met een blauwe omlijning. Daarnaast worden de schoenen gekenmerkt door de donker blauwe enkelsok en het licht blauwe onderstel van de schoenen! Wil je weten waarom juist aanvallers als Lukaku, Auguero en Giroud kunnen excelleren op deze voetbalschoenen? Lees hieronder alles over het materiaal en de technologie die deze schoenen bevatten.

Technologieën en materialen Puma One voetbalschoenen

De upper van de nieuwe Puma One voetbalschoenen is gemaakt van een super zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de voerm van de voeten. Hierdoor hebben de nieuwe voetbalschoenen van sterren als Lukaku en Giroud een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! De achterkant van de schoenen is uitgerust met een speciale hielkap. Deze bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit. Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie. Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf de pasvorm van je schoenen bepalen.

Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de nieuwe PUMA ONE 1 voetbalschoen uit het STUN pack ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is bovendien uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! Verder bevatten de schoenen een externe hielkap, wat weer zorgt voor dat extra beetje stabiliteit en ondersteuning. De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de flitsende Puma ONE 1 voetbalschoenen uit het STUN pack, die vanaf nu gedragen worden door verschillende sterspelers. Ook de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen, waarop Suarez en Griezmann spelen zijn onderdeel van dit nieuwe pack!

Puma ONE voetbalschoenen STUN PACK bestellen

De nieuwe Puma One voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. De schoenen hebben in het hoogste segment een prijs van € 200,-, maar kan je ook al vanaf een prijs van € 80,- bestellen. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor harde ondergronden als voor zachte ondergronden en natuurgras. Uiteraard kan je de nieuwe voetbalschoenen van Puma ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste PUMA ONE Stun voetbalschoenen in deze winkel

of deze SHOP!