Geel/zwarte Puma One 20 voetbalschoenen | Spark pack

Sterren als Sergio Aguero, Lukaku, Maguire, Godin, Silva, Buffon en Leno dragen vanaf nu de nieuwe Puma One 5.1 voetbalschoenen uit het PUMA Spark pack. Deze nieuwe kicksen zijn vandaag tegelijkertijd met de zwart/gele Puma Netfit voetbalschoenen gelanceerd door het Duitse sportmerk. De nieuwe PUMA ONE voetbalschoenen hebben niet alleen een opvallende, nieuwe colourway. Puma heeft naar aanleiding van de feedback van verschillende sterspelers ook nog eens een aantal technische updates doorgevoerd in de schoenen. Voordat we daar verder op ingaan, checken we eerst het design van de nieuwe Puma One schoenen.

Vind je deze voetbalschoenen direct super vet? Bestel ze exclusief in in DEZE SHOP of deze winkel

Design zwart/gele Puma One 20 voetbalschoenen | Spark pack

Met deze nieuwe voetbalschoenen krijg je direct zin in de lente en zomer! De nieuwe Puma One voetbalschoenen zijn namelijk een combinatie van donker geel en zwart. De upper van de Puma Ones wordt gekenmerkt door het design van golven in het zwart en geel. De structuur van de upper betreft een honingraat achtige structuur en verder bevatten de schoenen en zwarte hielkap en een zwarte zoolplaat. Een gaaf detail aan de zijkanten van de kicksen is de Puma formstripe. Deze is overwegend zwart met dunne, gele lijnen, die hier doorheen lopen. De binnenzool van de schoenen is weer overwegend wit. Het Duitse sportmerk heeft dus een aantal subtiele updates doorgevoerd in de technologieën van de schoenen. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder!

Nieuwe technologieën en updates Puma One 20 voetbalschoenen

De upper van de Puma One voetbalschoenen uit het Spark zijn opnieuw gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor hebben de nieuwe voetbalschoenen van een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! De nieuwe Puma ONE voetbalschoenen bevatten ook weer een extra laagje leer ter hoogte van de delen (vooral de wreef) waarmee het meest geschoten wordt. Dit geeft niet alleen een zacht gevoel, maar zorgt er ook voor dat de schoenen direct de vorm van de voeten aannemen. In het leer zijn ook 3D achtige golven verwerkt, zodat spelers een nog betere grip hebben. 

De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met een speciale hielkap. De hielkap van de Puma One voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit. Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie. Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf bepalen hoe los of strak je je Puma voetbalschoenen vetert.

Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de nieuwe zwart/groene PUMA ONE voetbalschoen ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is bovendien uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. De bevinden zich zowel ter hoogte van de voorkant als de achterkant van de instap. Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! Verder bevatten de schoenen een externe hielkap, wat weer zorgt voor dat extra beetje stabiliteit en ondersteuning. De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid! 

Puma One 20 voetbalschoenen Spark pack bestellen

De geel/zwarte Puma One voetbalschoenen van Lukaku, Silva en Aguero kun je vanaf nu bestellen. De prijs van de duurste versie van de voetbalschoenen is EU 199,95 en de goedkope versie van de schoenen bestel je al vanaf EU 59,95 en in de SALE zijn de schoenen nog goedkoper. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar en ook nog voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en voor harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze kicksen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of deze winkel