29 oktober 2018

David Silva speelt vanaf nu op PUMA One voetbalschoenen

Puma heeft weer een speler aan zich weten te binden. Manchester City voetballer David Silva speelt vanaf nu op voetbalschoenen van Puma! ''El Mago'' (De goochelaar), die bekend staat om zijn perfecte balcontrole en vele assisten heeft een langjarig contract getekent bij het Duitse sportmerk. De middenvelder speelde tot nu toe 124 duels voor het nationale elftal van Spanje en scoorde hierin 35 doelpunten. Bij Manchester City, waar Silva al sinds 2010 speelt, scoorde de sterspeler in totaal 50 officiële doelpunten en gaf hij 77 assists. David Silva speelt vanaf nu op de nieuwe PUMA ONE voetbalschoenen uit het STUN PACK. Deze voetbalschoenen werden begin deze maand gelanceerd en de nieuwe editie van deze schoenen wordt pas weer in januari verwacht. Voordat de Spaanse middenvelder de overstap maakte naar Puma, speelde Silva op de adidas Predators.

PUMA Is lekker bezig met het aantrekken van nieuwe spelers. Begin deze zomer maakte Rode Duivels aanvaller Lukaku de overstap naar Puma en ook Luis Suarez speelt sinds augustus op de nieuwste Puma Future Netfit voetbalschoenen. Vorige week maakte Liverpool en Kroatiƫ verdediger Dejan Lovren nog de overstap naar het Duitse sportmerk. Uiteraard hebben we ook nog een reactie van David Silva: ''In mijn jeugd droeg ik al voetbalschoenen van Puma. Ik kijk er dus naar uit deze voetbalschoenen weer te dragen. Mijn bijnaam is ook wel ''El Mago.'' Mijn nieuwe kunsten ga ik vertonen op de Puma ONE voetbalschoenen.'' Deze voetbalschoenen staan bekend om hun perfecte touch en zijn dus perfect voor creatieve spelers als Silva. De Puma Ones worden ook gedragen door sterren als Lukaku, Giroud, Aguero en Bellerin.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van David Silva met zijn nieuwe voetbalschoenen of bekijk alle details van de nieuwste Puma One voetbalschoenen van David Silva uit het STUN PACK!

Wil je de nieuwe David Silva voetbalschoenen direct bestellen? Koop deze exclusief in deze winkel of deze SHOP!