16 januari 2018

NEXT GEN PUMA ONE 18.1 VOETBALSCHOENEN GELANCEERD

De tweede generatie van de Next Gen Puma ONE voetbalschoenen zijn zes maanden na de eerste generatie gelanceerd. Voetbalschoenen die worden gedragen door sterren als Sergio Agüero, Héctor Bellerín en Cesc Fàbregas. Deze tweede generatie van de Puma ONE zijn voor het eerst verkrijgbaar in een synthetische uitvoering. Deze nieuwe ONE’s zijn gemaakt om snel en explosief op het veld te zijn en leveren een superieur balgevoel. De nieuwste generatie Puma ONE voetbalschoenen zijn ontwikkeld met de nieuwste materialen en technieken! Check hieronder voor meer info over het design en de kenmerken van deze geweldige nieuwe voetbalschoen!

Ben jij nu al enthousiast over deze nieuwe rood met zwarte Next Gen Puma ONE voetbalschoenen en kan je niet wachten om ze aan je voeten te hebben? Haal deze dan snel in deze STORE of deze WEBSHOP!

 

Design Next Gen Puma ONE 18.1 voetbalschoenen

De Puma ONE voetbalschoen geeft de speler een gevoel van vertrouwen en comfort. De schoen biedt je alles in één. De schoen heeft namelijk de juiste fitting, het juiste gevoel en is bizar snel. De Next Gen Puma ONE is in de traditionele kleurencombinatie ontworpen, namelijk de kleuren zwart en rood. Verder heeft de schoen zilveren details om de schoen een toch moderne look te geven. Te beginnen bij de voet van de schoen, deze is zwart. Bij de versie van leer is de voorkant van de schoen van zwart K-leer, bij de synthetische versie van de schoen is deze voorkant in een synthetisch zwarte kleur. Op het middenstuk en de achterkant van de schoen is een 3-D laag aangebracht met een zigzaggend reliëf, wederom in een zwarte kleur. In het verlengde aan de bovenkant van de schoen is de bekende evoKNIT sok in een rode kleur, net als de onderkant van de schoen. De veters van de schoen zijn zwart en de stippen die licht op de rode evoKNIT sok te zien zijn, zijn ook zwart. Tot slot hebben de Puma logo details een zilveren kleur gekregen. Dat zijn het Puma logo aan de binnenkant, de Puma streep aan de buitenkant en de ONE letters op de lip van de schoen. De schoen is ontworpen voor de spelers die creatieve controle willen hebben over iedere tegenstander en deze alleen maar de achterkant van hun schoen laat zien…

 

Kenmerken Next Gen Puma ONE 18.1 voetbalschoenen

De schoen bevat veel van de nieuwste materialen en technieken uit Puma’s laatste technologische ontwikkelingen. Allereerst is de schoen gemaakt in twee versies. De ene versie heeft een premium bovendeel, gemaakt van flexibel en licht kangoeroeleer. En de andere versie heeft een synthetisch bovendeel. Het K-leer biedt een ongeëvenaard contact met de bal en een heerlijk comfortabel gevoel tijdens het dragen van de schoenen. De hiel van de schoen is gemaakt van een combinatie van mesh en synthetische vezels om een stabielere pasvorm te creëren. Dit zorgt voor een betere stabiliteit en fitting. De veters van de schoen zijn aan speciale support straps vastgemaakt voor een verstelbare en verbeterde stabiliteit rondom de middenvoet.

Verder bevat de schoen de evoKNIT sok. Deze sok, in combinatie met het hybride bovendeel zorgt ervoor dat de schoen als een deel van je lichaam aanvoelt. Deze evoKNIT sok zorgt voor extra ondersteuning en biedt een strakke fit rondom de enkel, wat bijdraagt aan je balgevoel en touch. Tot slot is de zool gemaakt van een licht en Pebax materiaal. Dit Pebax materiaal in combinatie met de noppensamenstelling zorgt voor maar 1 ding: SPEED. Omdat niet iedere speler deze schoenen alleen voor de snelheid nodig heeft, wordt de schoen met 2 binnenzolen geleverd; 1 voor comfort en 1 voor snelheid.

Next Gen Puma ONE 18.1 voetbalschoenen

De PUMA ONE is ontworpen om jou alles in 1 schoen te bieden: fit, snelheid én touch. Eén schoen, eindeloze mogelijkheden! kan je niet wachten om ze aan je voeten te hebben? Haal deze dan snel in deze STORE of deze WEBSHOP!