8 november 2018

De Puma One Attack camouflage voetbalschoenen

Aanvallend voetbal is weer helemaal hot! Passie, wendbaarheid, creativiteit, kracht, snelheid, finesse en instinct zijn de ingrediënten om te winnen. Dit zijn bij uitstek de kenmerken van aanvallend voetbal. Daar doet Puma nog een schepje bovenop. Zij hebben een nieuwe pack onthuld waarin deze kernwaarden zowel qua design als technologische kenmerken helemaal tot uiting komen. Het pack bevat zowel een nieuwe versie van de PUMA One voetbalschoenen als een update van de Puma Future Netfit voetbalschoenen. In dit blog bespreken we het design van de nieuwste Puma ONE voetbalschoenen uit het Attack Pack. Dit betreft een limited edition en deze schoenen worden ook maar eenmalig gedragen door spelers als David Silva, Sergio Aguero en Lukaku. Wil je alles weten over het design van de nieuwe Puma One voetbalschoenen? Lees hierover verder!

Direct enthousiast over deze gruwelijke Puma One voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze winkel

Design Puma One Attack voetbalschoenen

De nieuwe Puma One voetbalschoenen uit het Attack pack zijn overwegend wit en bevatten op verschillende delen van de schoen een unieke camouflage print. Het design van de schoenen is geïnspireerd door de kleuren van het leger en de doordachte tactiek om te aanvallen! De camouflage print komt terug in het vetergedeelte van de voetbalschoenen en de enkelsok. Ook het Puma trademark teken aan de zijkanten van de voetbalschoenen bevat deze all-over legergroene camouflage print en ook de zool en de hielkap van de nieuwste Puma Ones bevatten een vette camo print. Qua design is het de perfecte voetbalschoen om een tegenstander te snel af te zijn en bijna letterlijk het bos in te sturen! De materialen en technologieën van de Puma One versterken dit effect nog eens. Check hieronder nog meer over de functionaliteiten van de nieuwste Puma One!

Technologieën en materialen Puma One Attack Pack voetbalschoenen

De upper van de nieuwe Puma One voetbalschoenen uit het Attack Pack zijn ook dit jaar weer gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor hebben de nieuwe voetbalschoenen van sterren als Aguero, Lukaku en Giroud een sokachtige fit en is het eerste balcontact direct perfect! De achterkant van de schoenen is uitgerust met een speciale hielkap. Deze hielkap heeft niet alleen het gruwelijke camouflage design. Het is namelijk ook nog eens super functioneel. De hielkap van de Puma One voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van mesh en synthetische vezels en de functie van deze kap is dat het zorgt voor een nog betere stabiliteit en een betere fit. Kenmerkend aan de Puma ONE voetbalschoenen zijn ook de veters. Deze zijn namelijk vast gemaakt aan zogenaamde straps, waardoor je een nog betere pasvorm hebt rondom de middenvoet. Het vetersysteem is ook uitgerust met de FUSEFIT technologie.Deze technologie bestaat uit zes lusjes, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je veters naar wens te strikken. Je kan dus zelf bepalen hoe los of strak je je Puma voetbalschoenen vetert. 

Zoals vrijwel alle voetbalschoenen tegenwoordig heeft de nieuwe PUMA ONE 1 voetbalschoen uit het ATTACK pack ook een enkelsok. Deze zogenaamde evoKNIT sok zorgt voor nog meer stabiliteit en een ongekende fit. Door deze technologie voelen je voeten en enkels als één, waardoor het balgevoel direct goed is. Deze sok is bovendien uitgerust met zogenaamde Pull tabs, waardoor je de kicksen gemakkelijker aan en uit kunt doen. De bevinden zich zowel ter hoogte van de voorkant als de achterkant van de instap. Ook de zool van de schoenen is vernieuwd. Het onderstel van de schoenen heeft namelijk de RAPIDSPRINT zoolplaat. Deze zool is super licht en gemaakt van een pebax materiaal. Hiermee kan je ongekende snelheden behalen en ook nog eens je tegenstander snel af zijn! Verder bevatten de schoenen een externe hielkap, wat weer zorgt voor dat extra beetje stabiliteit en ondersteuning. De zool bevat zowel ronde als rechthoekige noppen. Ook deze combinatie staat weer in het teken van stabiliteit en snelheid. Hetzelfde geldt voor de twee verschillende zolen die bij deze schoenen geleverd worden. Één van deze binnenzolen staat in het teken van comfort en de andere snelheid! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen uit het Attack pack. Deze voetbalschoenen worden maar eenmalig gedragen door Aguero en Lukaku en zijn dus ook beperkt beschikbaar. Check ook de nieuwste Puma Future Netfit voetbalschoenen uit dit pack! 

Puma One Attack pack voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Puma One voetbalschoenen uit het Attack pack kan je vanaf nu bestellen in een beperkte oplage. Deze schoenen zijn alleen uitgebracht in de FG versie en kan je ook alleen maar vanaf maat 42 tot maat 46 kopen! Van de kicksen zijn er ook maar een beperkt aantal geproduceerd. In de onderstaande SHOP kan je de schoen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste PUMA ONE Attack pack voetbalschoenen in deze winkel